Je výchova holky jednodušší než výchova kluka?
Jen pro odlehčení. 🙂 Já mám 2 leteho kluka, a připadá mi to těžší než to mají kamarádky s holcickami. Mají je takové klidnější, hodnější a tolik jim neutíkají. Ani je tak všechno nerozzuří, nepotřebují 150x mačkat tlačítka a do všeho milionkrát narazet. A čím dál tím víc nad tím přemýšlím, tak se mi zdá i do budoucna, že je to jednodušší. Jasně menstruace, ale to zas není tak složité. Mám ještě 13 letého synovce a moc toho nenamluví, odpovídá stylem dobrý a nic. O malýho nejeví zájem, nikdy neměl nějak potřebu si ho pochovat, nehraje si s ním.
@felixfelicis teď čtu ty konstelace....to u mě nesedí. Já jsem ze tří děti a prostřední a od každého sourozence jsem vzdálená 6 let. A v podstatě jako jediná mám nejvyšší vzdělání, a nejobsáhlejší pracovní zkušenosti a nejdál to dotáhla (nebrat jako chvástání ) ale u nás to bude tím, že na mě se máma jako na jedinou holku povesila a bratři šli tak trochu stranou, to ovšem samozřejmě v dospělosti mělo za následek opačný extrém, takže asi to u každého nesedí ty konstelace.
@orisek56 takze vlastne to sedi na tebe, ale ne na bratry? Protoze kdyz jste 6 let od sebe, jste jakoby 3 jedinacci. Uz je to doba, co jsem to cetla a nepamatuju si, co presne tam psal o pripadech, kdy to nemusi platit. Ten jeho grandiozni americky styl psani a chvastani se mi sice byly nesympaticke, ale teorie mi prisla trefna.
@felixfelicis no takhle nejhůř je na tom nejstarší bratr, ten kromě nejnižšího vzdělání má i osobnostní problem, je nejutaplejsi, já jsem takovej ten zdravej stred (teda když nejsem zrovna psychopat 🤪 a nemám svoje výbušné naladicky ) a nejstarší je nejdrzejší, ale taky má nižší vzdělání a vlastně nároky ani na jednoho nebyly, kdežto na mě byl tlak už od mala a taky jsem byla hrozně hlídána.
Teda nejmladší je nejdrzejší .. tam mám chybu
@orisek56 mne se to asi nechce cist znova, abych si to pripomnela, ale je to zajimavy, co pises.
@felixfelicis no mě by to docela zajímalo. Protože já vs oba bratři jsme fakt odlišný extrémy a oni jsou oba taky proti sobě extremy.
Talhe to zobecnit je samozřejmě blbost, ale já to tak rozhodně mám. Mám dvě dcery a kluka - a jsem fakt šťastná, že naše trojka je holka, a ne další kluk... 😀
@felixfelicis když uvedu extrém..tak já byla schopna sefovat půlce fabriky a můj nejstarší bratr si nedokáže pomalu dojít ani na pracovní pohovor a je opravdu hodně submisivní. Kdežto nejmladší je arogantní a pro mě drzý fracek, ten jen přemýšlí jak vše obcurat a hlavně se nenadrit a je dost sebestředný
Mam 9. letou holku a 7. leteho kluka. Od malicka je to narocnejsi s dcerou. Sice jsou obe deti dost zive, tvrdohlave... Ale s dcerou je to dennodeni boj. Do vinku podedila ty nejhorsi vlastnosti nas rodicu a jeste k tomu nekolikrat znasobene 😂. Syn zase "podedil" ty nejlepsi vlastnosti manzela, takze je domluva jednodussi 😂

@orisek56 latkovkama 🙂