icon

Jsem špatná máma, když se mi nestýská po dětech?

loylii
11. říj 2022

Nestyska se mi po dětech… jsou u babičky.. a vůbec jim tam nic nechybí. Já jsem byla u babičky porad. Byla jako moje druhá mama. Jsem špatná mama?

janinasm
11. říj 2022

@loylii Nejsi, klid! Co blbnes! Hod si nohy nahoru a užívej si volna!😃😃😃

merope
11. říj 2022

Já jsem služebně v Berlíně, syn v Praze. Jsem špatná máma? Ne!! Každá máma si potřebuje občas odpočinout.

camelinka
12. říj 2022

@loylii Nejsi! Ja sem ted tri tydny pryc, smutno mi je, ale nebrecim tu po vecerech, mladoska je s babi a taky je v pohode...Uzij si to!

jannym
12. říj 2022

Me se obvykle take nestyska jen mam vzdy pocit, kdyz nekam jdu, jako by mi neco chybelo ( pak mi dojde, ze ten divnej pocit je to, ze me nikdo netaha za ruku, deti se neprekrikuji, nejsem ovesena zadnejna zbytecnostma), proste krasa

krisstina93
12. říj 2022

Me se taky nestyska :D většinou jsem ráda za pár dní klidu. Akorát když podniknu něco bez dětí, tak si stejně u všeho říkám, je to by se jim líbilo a musím je tam příště vzít sebou :D

konidana
12. říj 2022

Me se nestyskalo skoro nikdy. Ted prichazi takovy to prozreni, ze pubertacka me vlastne uz skoro vubec nepotrebuje. Ale jsem rada, ze je samostatna, ze si dokaze poradit a snad se ve svete neztrati...

ahyt
12. říj 2022

@loylii Nikdy se mi nestyskalo,pokud jsem vedela,ze je o dcery dobre postarano a jsou spokojene Naopak jsem mela dobry pocit,ze poznavaji neco noveho a ze delaji radost druhym.No ale,ted mam 4 vnoucata a sakra se mi po nich styska😪.Nastesti ty 2 mladsi vidim minimalne 2x tydne a ty starsi driv taky,ale ted jsou na gymnasiu,kazdy den trenink v atletice,tak je vidim mnihem min.Sice to chapu,ale smutno mi je a to hodne Dusim to v sobe,neechci dceri pridelavat starosti.Ale miluju vsechny stejne

izz76
12. říj 2022

@loylii Já se vždycky těším když jede dcera na pár dnů k babičce,což je tak dvakrát za rok. Ale většinou se mi stýská hned a těším se až přijede. A tak je to vlastně ať jede kamkoli,dokážu si čas bez dítěte užít,ale těším se až bude zase doma.

mourovatakocka
12. říj 2022

@loylii Pokud to vyhovuje všem stranám, pak nejsi. Slabší by bylo leda, kdyby dítě brečelo, babička šla radši kydat hnůj králíkům/ emigrovala k sousedům a ty bys měla nožky hore a pohodu.
Já zatím nechala děti samotné a dědou a babičkou jednou na dopoledne, teď o víkendu. Spokojenost na všech frontách. Sice mi trochu chybělo dceřino pobíhání od houby k houbě, ale to bylo vše. Jen jsme pak konstatovali s mužem, že by tam mladší nevydržel čekat, až sebereme všechny pěkné houby a dostatečně podebatujeme, jestli je to jedlé 🙈

barmil
12. říj 2022

@loylii jsem na sluzebce minimálně na jednu noc každý týden. Puberťacka u babi, syn s tátou. První noc někdy na jaře byla šílená, teď si vlastně jedu odpočinout! Večer procházka, wellness, večeře, klid na film na Netflixu, spím celou noc, ráno super snídaně.. Je to za odměnu. S dětmi si pisu/video volám, přes den mi posílají fotky. Všichni v klidu a spokojeni.

werik153
12. říj 2022

Ne, jsi vyrovnaná máma, která je rada že si odpočine.

andelka
13. říj 2022

Kéž by si všechny děti chtěl někdo vzít na dýl než pár hodin. Letos možná vyjde 1 den. Snad. Bezdětnost si umíme užít. Každý komu děti dáváme se o ně dobře postará a jsou spokojení. Nejdýl jsem bez starších dětí o prázdninách 14 dní. A to se mi ani stýskat nestihne začít. Navíc jsme občas průběžně v kontaktu.