icon

Kluk 15měsíců, dovednosti. Zkušenosti?

jjasmina
26. srp 2021

Neptam se ani tak za sebe jako za kamarádku , její syn, čerstvě 15 měsícu sam nejí ani nepije, někdo obdobnou zkušenost?

jaja01k
26. srp 2021

@jjasmina Mladšího jsem krmila do 6 let, protože prostě odmítal jíst sám 😄

maxulekapcule
26. srp 2021

@jaja01k Mam to obdobne, ve skolce se naji sam, ale doma me rekne, ze chce krmit, jinak neji, a to ma pet 🤣 v roce a ctvrt me to prijde uplne normalni, syn pil sam od roku, ale krmit jsem ho musela pomerne dlouho

jako_mala_holka
26. srp 2021

Jako neji sám ani rukama nebo lžičkou? Naší malé je 14 měsíců a lžičkou sama neji, krmíme ji, případně ji sama rukama... Někdy se sama napije, z flašky, někdy chce, abych ji dala já

jjasmina
autor
26. srp 2021

@jako_mala_holka on se právě nenakrmi ani rukama, láhev uchopí, ale držet už musí maminka a když chce, aby držel láhev a pil, tak se odtahuje

ondul
26. srp 2021

No nas kluk se jakz takz naji sam az ted v tech 18 mesicich, ale s tim, ze mu to dvakrat z te vidlicky spadne, nez to dopravi kam ma, polivka je fakt vyzva, neco obcas z hrnku vyleje a nekdy navecer, kdyz je unavenej, tak uz sam nechce. Takze bych tomu rozhodne dala cas

jako_mala_holka
26. srp 2021

@jjasmina Aha, tak to jo

moonulka
26. srp 2021

Je to individuální, dcera má 15 měsíců. Příkrmy jsem zavedla formou BLW, takže sama jí od začátku. Kolem roku začala používat lžičku. Vidličku ještě nechápe. A z malé skleničky se napije od asi 8 měsíců.

klokanka31
26. srp 2021

@jjasmina Naše sama jí jen rukama, uchopit lžičku umí, ale nakrmit jí musím pořád sama ☺

veruuu_kubesovic
26. srp 2021

@jjasmina
já 2x...
Ne však že by to děti neuměli, ale ten bordel kolem 🤣🤣🤣 tak jsem je nakrmila, bylo to rychlejší i včetně úklidu...

jjasmina
autor
27. srp 2021

@veruuu_kubesovic já pomáham a když vidim, že už neděla ten bordel, tak ji necham, ale rozhodně takove to, že je všechno všude opravdu nedovoluju