Kluk 15měsíců, dovednosti. Zkušenosti?
Neptam se ani tak za sebe jako za kamarádku , její syn, čerstvě 15 měsícu sam nejí ani nepije, někdo obdobnou zkušenost?
@jaja01k Mam to obdobne, ve skolce se naji sam, ale doma me rekne, ze chce krmit, jinak neji, a to ma pet 🤣 v roce a ctvrt me to prijde uplne normalni, syn pil sam od roku, ale krmit jsem ho musela pomerne dlouho
Jako neji sám ani rukama nebo lžičkou? Naší malé je 14 měsíců a lžičkou sama neji, krmíme ji, případně ji sama rukama... Někdy se sama napije, z flašky, někdy chce, abych ji dala já
@jako_mala_holka on se právě nenakrmi ani rukama, láhev uchopí, ale držet už musí maminka a když chce, aby držel láhev a pil, tak se odtahuje
No nas kluk se jakz takz naji sam az ted v tech 18 mesicich, ale s tim, ze mu to dvakrat z te vidlicky spadne, nez to dopravi kam ma, polivka je fakt vyzva, neco obcas z hrnku vyleje a nekdy navecer, kdyz je unavenej, tak uz sam nechce. Takze bych tomu rozhodne dala cas
@jjasmina Aha, tak to jo
Je to individuální, dcera má 15 měsíců. Příkrmy jsem zavedla formou BLW, takže sama jí od začátku. Kolem roku začala používat lžičku. Vidličku ještě nechápe. A z malé skleničky se napije od asi 8 měsíců.
@jjasmina Naše sama jí jen rukama, uchopit lžičku umí, ale nakrmit jí musím pořád sama ☺
@jjasmina
já 2x...
Ne však že by to děti neuměli, ale ten bordel kolem 🤣🤣🤣 tak jsem je nakrmila, bylo to rychlejší i včetně úklidu...
@veruuu_kubesovic já pomáham a když vidim, že už neděla ten bordel, tak ji necham, ale rozhodně takove to, že je všechno všude opravdu nedovoluju

@jjasmina Mladšího jsem krmila do 6 let, protože prostě odmítal jíst sám 😄