Má tu nějaká maminka roční dítě, které váží 15 kg?
Je tu nějaká mamina která má roční dítě a váží 15kg??? malej tolik váží,... jídlo moc nejí... ale prso pije celou noc.... nerada jsem ho nechala brečet...ale takhle už to dál nejde
😕 😕 😕
Ja bych to u rocniho ditete neresila , prijde mi na to malej ho chudaka jeste trapit nejakou dietou , mliko bych taky davala jen omezila , taky znam pripad kdy kluk byl jako dite maly mischelinek a ted v 15 je to hrozne hubeny kluk ... zacala bych to resit az od 2-3 let kdyby pribiral dal hodne , to uz v ty dobe by mel byt pohyblivej dost
-...
u temer vyhradne kojenych deti se hmotnost neresi, my meli asi 13. jestli je maminka hotova, tak my to v roce a pul udelali tak, ze jsem nejdriv prestala kojit v noci, tatinek drzel dve noci straz, nabizel k piti vodu, pak jsme se konecne vsichni vyspali, syn se pres den do sytosti najedl a fungovalo to. Ani jsem netusila, jaka to bude uelva se v noci po takove dobe vyspat 🙂
........
@ajurka kamaradka to mela taky tak a taky to nefungovalo. nam proste fungovalo tri noci za sebou maminka v jine mistnosti, mimi s tatinkem a vodou, kojeni jem pres den.
Jinak mi prijde, ze se mimi na noc vylozene tesi az konecne dostane mliko a kdyz ho dostane, tak si to nalezite uzije 🙂
@ajurka taky jsem to hodne resila.. mala sice nemela tak vysokou vahu - nicmene kazdy kdo ji videl se desil cim ji krmim a ona az do 13mesicu byla jen kojena - odmitala prikrmy!
byla jak kulicka 🙂
vydrzela jsem to do 18mesicu.. a mela stejny problem jak ty.. odbourala sem jakz takz kojeni pres den, ale v noci to neslo.. nejlepsi je odejit na noc z domu pryc.. manzel pak muze projit s mimiskem byt a rikat ze mama nikde neni.. a opravdu nebude! ty budes mit nervy v klidu, protoze co oci nevidi, to srdce neboli 😉 a hlavne malemu po druhe maximalne treti noci dojde, ze prso v noci neni.. u nas to pomohlo.. tatinek byl uzasny a cely tyden sem k male nemusela.. po tydnu po prsu ani nevzdychla..
drzim pesti a neboj se toho ze by mu kila zustaly.. nase mala (starsi dcera) je dneska hubena jak stazeny kralik a fotkam kdy mela zapesti mezi pneumatikama se dneska uz jen smejeme 😀
@veruska007 v1,5 roce 8 kg? 😲 😕 Není to překlep?
@gilotek Ne, není. Naše děti jsou hubené po manželovi. Jedí, resp. žerou jako kobylky. Jen mají rychlý metabolismus a jsou hrozně živé. Beruška teď byla na 1,5leté prohlídce. Má 8,25 kg - teda měla, teď byla nachlazená a pár dní méně jedla, tak je na těch 8 kg. Na první pohled vypadá "normálně" 😉.
téda to si vůbec nedokážu představit, tak hlavně, že je zdravá 😉
Ahoj @ajurka, náš syn měl teď nedávno rok a vážil 13,5 kg a 79 cm (porodní váha 3300g a 52cm). No a teď jedem 14. měsíc a 14 kg, pořád to roste. Řešila jsem tu váhu prakticky od začátku, dost jsem se s tím trápila a stejně jsem nic nevyřešila. Je stále hodně kojený, hlavně přes den se hlásí, v noci už míň, cca 2-3x, ale nedá si zatím prso vzít. Ale on je teda i velký jedlík. Doktorka mi doporučovala omezovat kojení a nepřekrmovat (kaše jsme od začátku měli zakázané), tak se snažím, ale nelámu to přes koleno. Psala jsem si i do laktační poradny a tam mi napsali, že je naprosto v pořádku, že tam měli extrém, že dítě vážilo 13kg ve třech měsících!!! A ať si to užívám. Tak to mě docela uklidnilo 🙂 Navíc každý tvrdí, že z kojení to není obezita a že to určitě vyběhá. Je to týden, co začal chodit a je pravda, že je vždycky úplně zpocenej, tak asi opravdu něco vyběhá 🙂 A s nočním kojením jsme taky bojovali, zapojila jsem víc i tatínka a ten mu dá třeba první probuzení čajík a uspí ho a pak na další už na to prdíme a berem si ho k nám do postele, malý se nacucne a spí dál a pak si cucne třeba ještě k ránu... No a končit s kojením zatím nebudu, protože na to není ještě připravený, to je na něm vidět. A přecházet na sunar už vůbec ne, protože on ho miluje, on by mi ho pil, ale vypil by minimálně 0,5 litru denně, asi i víc, kdybych mu dala a to si říkám, že by přibíral ještě víc... Tak ho dostane jedině někdy večer, když jsem třeba na cvičení a uspává táta. 🙂

@ajurka opravdu , teta me tím uklidňovala protože moje ha po porodu rostla co měsíc to kg někdy kg a fous , já to neresila , ale okolí občas melo blbe řeči, ze je jak cvalik a proč když koním musím přikrmovat ..a ted ma skoro metr a 15kg a nejsou ji ani 2. A to me pak dycky teta rozesmala ze děti měly 16 a vypadaly na nočnímu jak koule.. 😀