icon

Může školka vyhodit dítě za to, že má vztek a brečí?

ppepik
12. led 2017

Dobrý den muze školka vyhodit dítě pouze ta to ze ma vztek a breci? od zaří do prosince byl malej v pohodě ale v lednu jako kdyby se neco v nem zlomilo a zacina se vztekat a u vseho brecet dostavam to kazdej den na talíři od učitelek dík za radu

Strana
z2
lajla
12. led 2017

@victress
Taky chodim po obede a u nas ok...

lajla
12. led 2017

...jinak jsem.si jista ze tady z mk by prakticky vsechny zvladly ve dvou min 20 deti...kdy pulka doobedvava, dalsi cast se sbira po obede..zanecha za sebou spoust kterou ucitelky musi uklidit...cast jde curat..cast cistit zuby..mezitim skonci obed dalsi deti...je to neskutecny mumraj..kdy tretina deti pobiha nahatych hazou po sobe ibleceni.protoze doma muzou??? Odmlouvaji protoze to a to nechteji..doma muzou a tady ne...tomu se chce curat tomu ne..ten se zase neumi oblect atd atd atd...nechtela bych tu praci vubec delat fakt ne

victress
12. led 2017

@lajla to buď ráda, že u vás OK, já učitelky taky obdivuju, že jim z toho netečou nervy, ale u nás nic neuklízí, na to je uklizečka, ta uklízí po jídle stoly atd. děti uklízí hračky, takže spoušť víceméně žádná, jenom dohlídnout na to oblékání a chování...ale ty hlášky kolikrát, to by se mi chtělo blejt velebnosti....

magdalenax
12. led 2017

Ze státní nejspíš ne, ale ze soukromé s přehledem, za chování celkově

terezapetrova
12. led 2017

@lajla
to ja nevim jestli nedrzi, zeptam se ucitelek. kazdopadne bych rekla, ze by mely vic trvat na tom aby se pred spanim proste vycural.
to, ze mu tu plinu davaji blbe jsem taky zvazovala. kazdopadne dekuju za typy.

terezapetrova
12. led 2017

@victress ano presne 16800 za mesic v Praze zrejmne horni hranice u soukr skolek, chudaci jsme i my rodice, ze to musime platit, potrebujeme pro syna extra peci, je pozadu

terezapetrova
12. led 2017

@lajla asi jsem se nevyjadrila presne ale proste jsem si myslela, ze ho nedaji kdyz ma probuh mokrou plenu az na pyzamo, sama jsi to napsala, ze to neni mozne, takze ano dedukce, ale tak ja musim patrat. A pak vim, ze kdyz se nevycura tak ho proste "nenuti" to mi samy rekly! a v zapeti da uplne vse do pliny, tak nekde chyba bejt musi, v predchozi skolce takovy problem vubec nemel

rybamrazena
12. led 2017

A nejste třeba těhotná?

victress
12. led 2017

@terezapetrova proboha to je pálka, na to bych ani nevydělala, a to se vám vyplatí ještě chodit do práce, když musíte tolik dát za školku? za tolik peněz bych očekávala mnohem lepší přístup k dětem, když by ho vyhodili, mají za něj náhradu, další dítě? protože pokud ne, tak by byli sami proti sobě přijít o platící dítě, v jejich zájmu by mělo být dítě tam udržet...pokud teda pominu zájem o dětské blaho...
a v čem je syn pozadu? kolik je mu vlastně let? nechcete radši zůstat doma a věnovat se mu, aby dohnal to, v čem jej pozadu, protože v té školce, co popisujete, to na extra péči nevidím...

terezapetrova
13. led 2017

@victress ja nechodim do prace, jsem doma jeste s mladsim. Ja nevim jestli se to tady nejak nezamotalo u naseho ditete nehrozi vyhazovem, to byl problem zakladatelky. On ma opravdu ve skolce intenzivni peci v ostatnim a prave si myslim, jestli tam neni problem, ze kdyz se pred spanim nevycura je z tak intenzivniho programu co maji dopoledne silene vystavenej a usne strasne tvrde a proto ho to pak na curani nevzbudi. ach jo. clovek se snazi to nej nej nej pro svoje deti a nevychazi to, jsem ted nejaka spatna :( jinak dalsi nahradu by asi meli kdyz to vemu jinak a uplne to prevratim do tyhle skolky je slusnej natresk i kdyz je draha tak tam se ty deti snad rozviji. syn je tam od lonskeho listopadu a diky prave nedostatku mist jsme ho tam museli protlacit. je mu 5,5 cca za mesic ve vyvoji je cca ve vsech oblastech pozadu, je na urovni cca 3,5 roku. A protoze do roku a pul musi do zs musime delat co se da, ta skolka je navic strasne daleko a ja neridim auto ale diky mladsimu, ktere jsem chtela hlavne kvuli starsimu aby ho pak treba tah nahoru, neni na starsiho doma tolik casu aby dohnal v cem je pozadu, navic tady jsou treba odbornici

terezapetrova
13. led 2017

jo a diky bohu na to snad budeme financne mit, byt je to 15tis skolkovne, a 1800 starvne, takze zhruba jak jsem psala

victress
13. led 2017

@terezapetrova omlouvám se, já jsem to zamotala, mě úplně odrovnala ta výše školného, tak jsem to spletla, asi máte pravdu, že tam syn má tolik vjemů, že se zapomíná sám vyčurat...snad to zdárně vyřešíte🙂

myska1988
6. bře 2023

@babovka_babovicka
Tak to by mě zajímalo kde jsem udělala chybu já, když mi kluk ve školce stagnuje , vzteká se a řve a přestal jíst příborem ikdyž i tohle doma vůbec nedělá. Můžete mi to prosím vysvětlit? Ráda se poučím. ( Máme tedy 4 stupeň Disfazii a přesto mi malého vyloučili.)

Strana
z2