icon

Proč si 4měsíční dcera na UM změnila režim krmení?

jahodi
10. únor 2016

měsíc a půl se nám malá budí až v osm ráno (nekamenujte mě zasloužilé matky vstávající co dvě hodiny.. 🤐 😀 😝 ). Přes den pak chtěla vždy po 3 hodinách, prostě tabulkový dítě. Teď dva dny šok - vzbudí se ve 4,30, chce jíst. Pak spí do desíti. Další jídlo za tři hodiny v jednu, ale další pak za 2,5 hodiny v 15,30 a včera to bylo tak, že v 6 si dala jen přesně půlku a dojela to pak v osm. Asi je taková změna režimu normální, nebo co za tím může být?

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
viridie
10. únor 2016

Ahoj.🙂 Myslím,že dcera prostě jen roste,mění se energetické nároky,má větší apetit.Já také nejím vždy stejně.Dítě přece není strojek,u takto malého miminka bude režim často úplně jinak ,mnohdy i ze dne na den a je to zcela přirozené,neboj 🙂

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
alboo
11. únor 2016

@jahodi zkusenost uplne nemam, ale dite na UM a tabulkovy, respektive taky se pak nekdy v noci vzbudila. Ale UM sem ji rozhodne nedavala, uspala znovu a vstavala a jedla az pak rano 8-9. Ma v noci urcite hlad?

somalicats
11. únor 2016

@jahodi Tohle občas dítka na UM dělají, většinou si to pak zase sedne. Měla jsem to podobné u obou dětí, navíc ani jedno z nich nebylo tabulkové, obě byly hladové, takže hlavně ze začátku pily víc, pak se to okolo toho 6. měsíce srovnalo.

jahodi
autor
Autor odpověď smazal
jahodi
autor
Autor odpověď smazal