icon

Prý je 10týdenní syn napřed - co si myslíte?

mishell56
29. srp 2015

Ahojky, hlavou mi pořád koluje jedna myšlenka co mi včera řekla kamarádka, která má ročního chlapečka a zároveň názor mojí mámy. Mému synkovi je 10 týdnů a podle kamarádky je prý hrozně napřed, kdežto podle mojí mámy se vyvíjí normálně. Tak by mě zajímalo co si myslíte vy...
Malej se cca od 6 týdnů směje, jakože se vědomě usmívá, dva týdny na to se začal snažit smát nahlas, zní to sice zajímavě, ale o to je to vtipnější. Povídá nám, houká a dělá takový různý pazvuky. S hlavičkou začal cvičit ve 14 dnech věku, nyní jí udrží i pět minut bez přerušení, otočí se ze zad na bok a naopak, ve vaničce se vždy zapře o lehátko a povyskočí, to samé dělá například, když si má říhnout a je na rameni, v postýlce cestuje cca od 5 týdnů, kdy jsme ho tam dali normálně a našli ho otočeného o 180 stupňů, teď ho nacházíme různě, třeba přilepenýho na šprušlích (nebo jak se tomu nadává :D ) kdy má nožičku mezi nima, nebo ručičku a tam prostě spí, už jsme mu dali mantinely do postýlky, protože jak sebou mele, tak se uhodí o ty šprušle do hlavičky, ne nijak moc, ale uhodí. To, že slintá jak bernardýn možná i přejdu, nicméně asi před třema dnama jsem ho dala na bříško po koupání, abych mu namazala zádíčka a aby hlavičku trochu procvičil no a on si dal kolínka pod sebe a snažil se odstrčit, to mu teda nešlo, nohy mu podjeli a tak to zkusil asi 4x za sebou, při tom byl chvilku zapřený předloktím a chvilku se snažil se něčeho chytit a přitáhnout se. Pozná lidi, třeba když mě vidí tak se začne usmívat, nebo se mu rozzáří očička a když vidí taťku tak se začne hned smát a tak taťka s ním dělá blbosti totiž. Ručičky našli pusinku i očičko a pořád jakoby plave na suchu...vypadá to jako znak...samozřejmě se mu líbí moje vlasy, začal mě za ně tahat a vyhledává žárovky, zářivky a různý světýlka a stíny.
Tak co myslíte vy, která z nich má pravdu? Máma tvrdí, že velký děti ( náš malý měl v 9 týdnech 5880g a 60,5 cm) mají větší sílu a tudíž dělají některý věci dřív než malý děti, ale, že prý já i brácha jsme na tom byli stejně.. kamarádka zase tvrdí, že některý věci jí její syn nedělal ani v 8-mi měsících...tak v tom mám trochu zmatek 🙂
Děkuji za názory 🙂

Strana
z2
rencatupa
29. zář 2015
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

určitě to neřeš a nehledej nějaké tabulkové chování, každé mimi je jiné, jinak se vyvíjí, zkoumej jen to své a jeho potřeby no neporovnávej ho s jinými, k ničemu to nepomáhá leda tě to stresuje 🙂 těš se z toho jak je šikovnej a až pokud by si zjistila odchylky na tom, co jemu bylo běžné, pak je čas něco řešit 🙂

Strana
z2