icon

Rady pro řešení nočního počůrávání u teenagerů

Ahoj, mám 16🌜dceru a posledních pár týdnů řešíme, že se nám tak 5x do týdne pročůrá přes bok a nebo zádička. Plína není skoro vůbec plná, takže by to měla vydržet. Zkoušela jsem noční plíny od pampers, pampers premium care pants, pampers pants,… a male ji nejsou, protože jsem zkusila i vetsi velikost a stejně byl ten problém.. Nemate některá nějaké rady anebo vychytávky? Uz jsem z toho opravdu zoufalá😒 Předem Vám děkuji.

uzivatelkapetra
5. led 2025

Používáme obyčejné plenky z alberta a nestalo se nám nic takového. Velikost předpokládám máte adekvátní, plenka je nasazená správně, ty okraje pod gumičkami nemáte.

petulkadodo
5. led 2025

@michaelamichaela19 U nás pomohlo nedávat na noc pants, ale klasiku o velikost větší aby toho víc pobrala. Dobře nám na noc fungovaly DM Babylove. Jak začaly zase protékat, bylo to znamení koupit větší číslo.

michaelamichaela19
autor
5. led 2025

@petulkadodo takze na klasické zadělávání? Ja mam prave strach, aby se ji to nerozeplo🤦‍♀️

elesse
5. led 2025

Je to loterie, sle na noc davam o velikost vetsi nebo verzi puls od babylove. Vetsinou dobry, jen pak je behem par noci o vychytani, jestli vetsi pants uz budou dobre, nebo jeste protecou kolem nozicek a budou chvili klasicke plenky. Pants mi prijdou obecne savejsi, u syna to bylo ok, dcera je drobnejsi, tak nekdy netesni a pak davam klasiku

petulkadodo
5. led 2025

@michaelamichaela19 Plena na zapínání se nám nikdy nerozepla. A to se syn v noci hodně vrtěl a točil.

michaelamichaela19
autor
5. led 2025

@elesse větší jsem taky zkoušela :( tak asi zkusím koupit na klasické zapínání..