icon

Řev, řev a znovu řev. Je to v tomto období normální?

katy48
15. lis 2019

Dobrý den, už tak nějak nevím jak dál. Mám doma skoro 16ti měsíční dceru, která už ale dobré 3 měsíce hodně prosazuje své JÁ. Poslední dobou je to, ale stále horší a horší. Pokud jí něco vezmu například telefon, kde kouká na fotky nebo na videa začne řev a vztekání. Občas začne kolem sebe i mlátit. Nechávám jí být většinou se zachvilku uklidní a jede se dál. Doma se to dá přežít i když popravdě když to udělá po 4 za 2 hodiny tak už je to na moje nervy opravdu velký nápor. Jde o to, že to začala dělat i venku když ji vezmu za ruku, že už třeba musíme jít domu a jí se nechce začně se vztekat a válet po zemi. Řve jako kdybych jí trhala ruce. Když jí nesu začne mě mlátit, ale tam už dostane a hned začne dělat "nyny". Dneska se mi začala válet a řvát ve výtahu. Jde mi o to jestli je to normální. Čtu, že kolem 2 roku je to normální, ale až v takovéhle míře? Řve a rozčiluje se kvůli všemu co není podle ní nebo když něco chce a my jí to nedáme nebo sebereme. Poradí někdo jak na ty záchvaty hlavně venku nebo to prostě musí přejít a já si budu muset hooooodně obrnit nervy???

Strana
z2
linee
18. lis 2019

@katy48 je to uplne normalni.To obdobi trvalo pres pulrok,bylo to opravdu hodne narocne,ale pak jsem videla,ze se to vyplatilo.Hodne je i o povaze,kluci jsou vetsinou poradne strely.A ver,ze nejhorsi matka nejsi,protoze pouze dobra matka se pta,co muze udelat jinak nebo lepe😉

katy48
autor
18. lis 2019

@linee ja mam sice holku ale povahou je asi kluk jelikož je to strašný torpedo

Strana
z2