icon

Roční holčička brečí, kdykoli se od ní hnu

michaela1891
6. pro 2017

Zdravím maminy máme doma roční holčičku která poslední dny pořád jen brečí kdykoli se od ni člověk hne a nevěnuje se jí od rána do večera. Je to o nervy mám jí pořád na rukách nebo v nositku na zádech ale to pokaždé taky nejde protože se po mě sápe i na tom záchodě a já doma dělám vše za jejího plného revu kdy se i vsteka a někdy i fackuje nebo bouchá pestickou. Že v tom nejsem sama a máte stejně zkušenosti jak dlouho to trvá asi 😊

robin92
6. pro 2017

Fackuje sebe nebo ostatni veci nebo lidi? Ublizuje si i jinak? Co treba zoubky? Treba ji to moc boli a nechce byt sama? A kdyz jsi s ni, tak je v pohode? Kdyby byla v pohode, tak ji zkus zapojit do toho co delas, treba vareni, dej ji misku do toho trochu cocky treba a nechej ji michat. 🙂

jijinka4
6. pro 2017

@michaela1891 Tohle mi syn začal taky kolem roku delat. Vztelal se vsude i v kočárku ve kterem je jinak ten nejhodnejsi chlapeček na světě a oslavu prvnich narozenin prorval skoro celou mohly se k němu priblizit akorát babičky a ja. A na zachod se taky za mnou dobyval. Trvalo to zhruba dva měsíce ale myslím, ze do tech tri let nas to vzteklé obdobi ještě parkrat potka. Přeji nam i vam hodne sil a pevné nervy😅

mirozka
6. pro 2017

Syn,necelých 11 měsíců se také začal vztekat.Nemůžu nic dělat,pořád na mě visí a spouzi se.Beru to jako takové období,které bude ještě několikrát.Když už mi prdnou nervy,nechám ho prostě vyvztekat.On za chvíli pochopí,že takto ne 🙂 Nyní je nejhorší jízda v autě! To je očistec 😀

swetlusska
6. pro 2017

jo, ten můj je taky takovej. Dožaduje se nošení, kojení, neustálý pozornosti, visí mi za nohu, v noci je furt vzhůru. Teď mi doktorka řekla, že je vzteklej a hyperaktivní a mě už asi ze všeho klepne.

rebe
6. pro 2017

To, co popisuješ, zní jako separační úzkost. Prochází si jí většina dětí někdy mezi 6. a 12. měsícem. Je projevem zdravého citového vývoje dítěte. Dítě v tomto období potřebuje být opakovaně ujišťováno o tvé bezvýhradné lásce. Pokud mu ji poskytneš, toto období rychle pomine a dítě se bude zdravě a spokojeně vyvíjet dál.
Laicky řečeno, aby dítě jednou mohlo mít zdravé citové vztahy, potřebuje se v raném dětství naučit přilnout k někomu bezvýhradnou láskou a cítit totéž přilnutí z druhé strany. Je jen přirozené, že tímto člověkem je matka. Znamená to, že je u vás vše v pořádku 🙂

chocolady
6. pro 2017

Taky mam ted doma vzteklouna, doufam, ze ho to brzo prejde. Nahani strach, jak se umi rozcilovat az se cely trepe - skrz prkotiny..:D

drakenn
6. pro 2017

Věnovat se a vydržet..

pavlapavlapavlapavla
6. pro 2017

U nas to trva uz pul roku. A mam to dvojnasobne - dvojcata. Vztekaji se vzdy a vsude a kvuli vsemu. Nejhodnejsi jsou se mnou doma sami. To jsou milionove 😃. Jinak kdyz je doma tatinek nebo dojde babicka, tak masakr. Podle me zkousi, co si muzou dovolit ....