Školka. Jak je to s nástupem?
Měla bych dotaz, malá je narozená v únoru, udajně přihláška do školky se podává březen , duben a nástup do školky až v září? Prosím jak ste to udělali teda s prací( měla bych teda nastoupit v unoru), to mám teda podat výpoved, když zaměstnavatel drží práci jen 3 roky? Hlídání nemám žádné, manžel v práci do večera, řešil někdo něco podobného, v práci jsem chodila na 12ti hodinové směny, což teda nevím jestli i tak nebudu muset dát výpoved teda..
Dala jsem ji normálně v září, ve 2,5letech. Pak v březnu měla 3roky.
@madonkav Nic si nenapisala. Len to ze to mas "zjistene". Slusne som sa spýtala KDE?! Ty nevieš čítať. Žiadny relevantny zdroj si neuviedla. Len ze to moze ist na sud-na sude riesia zakony-takze ano "ohanam" sa zákonmi.A dokonca ich ovládam. Ale podľa teba je to smiesne.
Zvyšok ti je na dve veci
Ale ty vlastne vies ako to chodi a my ostatni sme sprostí lebo zatiaľ si nam to nepovedala. 🤔😂
Tohle je třeba řešit včas. Syn bude mít taky v únoru 3 roky, dostat 2.5 leté dítě u nás do školky je scifi, takže jsem na jaře podala přihlášku do jeslí, v září nastoupil, dochodí tenhle školní rok a od příštího do školky. Jinak se zaměstnavatelem jsem se domluvila na 3/4 úvazek, zpátky na celý se mi s takhle malým dítětem nechce.
@jade85 děkuji, řešit to budu za včas, podám přihlášku na jaře, děkuji
Nejlepsi podat si na jare prihlasku s tim ze nastoupi po novem roce, platit skolkovne, ktere ti bude drzet misto a nejlepsi hnedka celodenni dochazka. Za ni mas vice bodu k prijeti. S plenama je vetsinou problem. To zkuste pres prazdniny vyresit.

@madonkav Ale stále nevieme ako to chodi
Lebo furt si nic nenapisala. Len ze vieš ako to chodi. A ďalej len rypanie a písanie blbosti ako ty vieš a ja nie. 😀😀😀