icon

Školka. Jak je to s nástupem?

8. pro 2020

Měla bych dotaz, malá je narozená v únoru, udajně přihláška do školky se podává březen , duben a nástup do školky až v září? Prosím jak ste to udělali teda s prací( měla bych teda nastoupit v unoru), to mám teda podat výpoved, když zaměstnavatel drží práci jen 3 roky? Hlídání nemám žádné, manžel v práci do večera, řešil někdo něco podobného, v práci jsem chodila na 12ti hodinové směny, což teda nevím jestli i tak nebudu muset dát výpoved teda..

Strana
z4
madonkav
Autor odpověď smazal
loylii
8. pro 2020

@te_reza prosím a jak to je s plenama? Je mi jasný, ze ve skolce už ne, ale ty moje na spaní ji potrebujou. A s oblekanim? Pomáhají učitelky takhle malým dětem?

izz76
8. pro 2020

Zakladatelko pokud chceš aby tvoje dítě nastoupilo do školky v určitém školním roce je jedno v kterém měsíci, musíš jít k zápisu na jaře před tím školním rokem.. Od září si budeš platit polovinu školného a v únoru máš místo ve školce jisté,nebo může dítě nastoupit samozřejmě dřív, to záleží jak se domluvis ve školce.

prezdivka
8. pro 2020

@madonkav tys tu taky chyběla.

jakreb
8. pro 2020

@prezdivka Dakujem.😉👍 Ale mazat to jej ide.

madonkav
Autor odpověď smazal
prezdivka
8. pro 2020

@jakreb to jo 😂 je to spíš osoba k smíchu.

madonkav
Autor odpověď smazal
prezdivka
8. pro 2020

@madonkav rychle to smaž!

te_reza
8. pro 2020

@loylii u nás to bylo v pohodě, několik dětí, i El plínu na spaní měla. Ale to záleží asi na školce. Jinak s oblékáním taky úplně v klidu pomáhaly. Nemůžu si stěžovat.

madonkav
Autor odpověď smazal
jakreb
8. pro 2020

@madonkav A ako to teda je? Zakon paragraf? Ides sa sudit ak ti zamestnávatel nepodpise neplatene volno po 3rokoch? Na zaklade coho?! Prestan mazat svoje zaručene info. Alebo "maz" odtiaľto. Si trapna. Prepac bola som slusna doteraz. Nemas nic len "ja mam zjisteno". Co konkrétne? Písomne?

madonkav
Autor odpověď smazal
jakreb
8. pro 2020

@madonkav Bohužiaľ tvojej sprostosti sa nechytam. Lebo kto chcel pochopil. Ty len mazes. A ja som sprostá lebo ovládam ZP aj slovenský a viac menej aj cesky. Boaaaa ty budes mudraaaaa.🤣😀😀😀

madonkav
Autor odpověď smazal
jakreb
8. pro 2020

@madonkav Ja to mam zistene. Cakam tvoju obranu ked mas tu pravdu.😂 Ale len mazes.

madonkav
Autor odpověď smazal
prezdivka
8. pro 2020

@jakreb nemá smysl reagovat, tohle je v podstatě trollení.

madonkav
Autor odpověď smazal
jakreb
8. pro 2020

@madonkav Yo yo tvoja prax je kde? Mam to "zjistene" a relevantné info nikde? Co mi povie nejaká trúba na urade bez písomného podkladu je ti na prd. Ale to urcite vies. Nezabudni mazať.

madonkav
Autor odpověď smazal
madonkav
Autor odpověď smazal
jakreb
8. pro 2020

@prezdivka Nie to je v podstate cista p... co ma "zjistene". Ospravedlňujem sa ale uz som sa neudržala. Mne bude nejaka trúba pisat ze som nevzdelana ale ona ma pravdu ale ZP nevidela ani z lietadla len nejaka dalsia trúba nieco povedala. 😂

jakreb
8. pro 2020

@madonkav Ty porad-paragraf, relevantné info. Ja som poradila podla zakona. Ty si mi tvrdila ze tiež ale nikde nic a ked si prišla na to že si series do ust tak si to vymazala.
Prepacte dievčatá za vulgarizmus ale inak sa nedá.

madonkav
Autor odpověď smazal
te_reza
8. pro 2020

@madonkav když si za svým názorem stojíš, tak ty zprávy nemaž, za prvé to je dětinský a za druhé je vidět, že si tak jistá "v kramflecích" nejsi.

jakreb
8. pro 2020

@madonkav Ty mi nebudes radiť čo mam robiť. A prosím ked nevies slovensky radsej nepoužívaj slovenské slová kam nepatria. Vdaka.

jakreb
8. pro 2020

@te_reza Ma "zjistene a potvrzene" ale stále nevieme kym.😀😉

madonkav
Autor odpověď smazal
te_reza
8. pro 2020

@madonkav nemůžu ti odpovědět na něco, co jsem si ani nestihla přečíst, protože si to smazala. Takže sorry, ale za mě si jistá nejseš

Strana
z4