Školka. Jak je to s nástupem?
Měla bych dotaz, malá je narozená v únoru, udajně přihláška do školky se podává březen , duben a nástup do školky až v září? Prosím jak ste to udělali teda s prací( měla bych teda nastoupit v unoru), to mám teda podat výpoved, když zaměstnavatel drží práci jen 3 roky? Hlídání nemám žádné, manžel v práci do večera, řešil někdo něco podobného, v práci jsem chodila na 12ti hodinové směny, což teda nevím jestli i tak nebudu muset dát výpoved teda..
@madonkav Ja som sa sem neprišla hadat. Ty ked niečo tvrdis tak evidentne tak ta zase žiadam o paragraf ZP alebo vyjadrenie pisomne od kompetentných.
A nie to nie je namyslenost. Proste mam dosť rokov na to aby som mohla napísať ze som múdra a vzdelaná. Nic smiesne na tom nie je. Len sa viem oceniť. Mam za sebou vyse 20rokov praxe v obore tak mam napísat ze som sprosta?!
Smiešne je, ze ty to pokladás za namyslenost.
@madonkav Ja si s tebou nepotrebujem dopisovat. Prestan písať omacky a napis relevantný zdroj. Nič viac. Este raz zelam pekny zvyšok dna.
Ja pisem pravdivo podla ZP. Ty nemas nic len tvoje tvrdenie ze to mas overené. Mas to písomne? Isla by si sa súdiť ak by bolo treba? Na zaklade akeho zakona? Ďakujem este raz.
@madonkav Kde si napisala paragraf ZP? Nikde to nevidím. Ja pisem slovensky. Len ak sa mi zdá, ze niekto nechce rozumiet pisem česky. Btw.kde som ti ja napísala cesky?! Ty mne odporucas čítať? Ja som len skopírovala tvoje tvrdenie. A potom este cast ZP v ceskom jazyku. Ale to si mohla pochopit. Aj bez vysvetlenia.
Ale uz rypes lebo stále nic ine nemáš?
A stale nikde ziadny relavantny zdroj tvojho tvrdenia. Nevadí. Maj sa.😀
@madonkav K prohloubení péče o dítě je zaměstnavatel povinen poskytnout zaměstnankyni a zaměstnanci na jejich žádost rodičovskou dovolenou. Rodičovská dovolená přísluší matce dítěte po skončení mateřské dovolené a otci od narození dítěte, a to v rozsahu, o jaký požádají, ne však déle než do doby, kdy dítě dosáhne věku 3 let.😉
A nie nepisem cesky. Je to zkopirovane.
@madonkav Je to velmi jednoduche-na RD mas nárok do 3rokov veku dieťaťa. Podla ZP paragraf 196-aj v zivote to tak chodi. Na RP mas nárok podľa toho ako si to nastavis bud do 2rokov ci do 3 ci do 4-ale to zamestnávatela nezaujima. Nakolko narok na RD nemá nič spoločné s nárokom a vyplácanim RP. A takto to v živote funguje.😉
@madonkav spíš to vypadá, že tomu nerozumíš. Ale to je v pořádku, ne každej to musí chápat. Co už v pořádku neni je navážení se do jinejch národností jenom proto, aby se člověk druhýmu vysmál. Btw. jedině se zákonem v zádech můžeš uspět, “jedna paní povídala” nejsou relevantní informace.