Barvy městského batohu. Které se vám osvědčily?
Holky, prosím vás, osvědčila se vám u městského batohu nějaká jiná barva než černá?
Vcelku ráda bych vykročila z uniformity černé, líbí se mi u jedné značky např. varianty béžové, šedé... ale holt béžovou v mém případě brzy vidím začuňačenou a černá mi stále přijde nejpraktičtější. Těším se na vaše zkušenosti.
co tmavě modrá?
@moudivlacek U té značky, na kterou koukám, ten odstín není ok, není univerzální.
Ja mam svetle sedy a jsem spokojena, je z nejake umele kuze a nijak uspineny neni. Ale ted ladim satnik spise do podzimnich barev a rikam si ze jsem mela vzit jako univerzal radsi ten vinovy 🤭
Ja mam svetle sedy a jsem spokojena, je z nejake umele kuze a nijak uspineny neni. Ale ted ladim satnik spise do podzimnich barev a rikam si ze jsem mela vzit jako univerzal radsi ten vinovy 🤭
@mysh_me A máš prosím velikost 18 l, nebo trochu větší cca 22 l? Přemýšlím, co je lepší velikost.
@2veverka Já mám hnědý, takový koňakový odstín. Nosím ho ke všemu.
@2veverka Já mám hnědý, takový koňakový odstín. Nosím ho ke všemu.
@petulkadodo A máš prosím látkový, nebo typově kožený či z umělé koženky?
Mám koženoov od Mirrage, světle šedý s látkový vrchem s motivem kaktusů. Nosím ho hodně, vyjma hodně výrazných šatů a nemám pocit, že by byl nějaký namatlaný
Holky, a jaká velikost se vám osvědčila? 18 l je do města ok?
@2veverka Mám kožený Zwei
Holky, a jaká velikost se vám osvědčila? 18 l je do města ok?
@2veverka To záleží, co v tom chceš nosit, jestli to máš místo kabelky, nebo tam potřebuješ nosit papíry, notebook, nákup. Já mám jen 7 l (28x35 cm) a stačí.
Já nosím původně přebalovací batoh ve svcětole šedé a růžové. Asi záleží na materiálu, ale připadají mi praktické.
Batoh? mám sportovní batoh 22 l ... fakt klasický sportovní a v kombinaci šedá + fialová. Sbalím do toho sebe na celodenní akci včetně jídla a notebooku a vybavení na činnost, nebo celou rodinu na den na hřiště. Ale je to sportovní batoh - ne kabelka. neřeším nějakou dámskou elaganci. Když chci být za dámu, beru si kabelku (i ta má tak 5 l a vejde se mi do ní pití a rychlá svačina,a le už ne nákup a "vybyvení na činnost")
Béžová barva je v pohodě, celkově odstíny hnědé, vínová...vždyť i ve městě lidi nosí barvy.
Ja mam takovy pudrove růžový, dostala sem ho a nejdriv se mi nelíbil, ale celkem sem si ho oblíbila, k černé je pěkný 🙂
Ja mam takovy pudrove růžový, dostala sem ho a nejdriv se mi nelíbil, ale celkem sem si ho oblíbila, k černé je pěkný 🙂
@krisstina93 pudrove ruzivou povazuju za druhou nejpraktičtější barvu hned po černé... Akorat tedy neni pro cunatka, no.
A jinak ja hledam elegantní batoh z umělé kůže, do kterého by se vešel noťas, ale nenacházím, tak muzete doporučovat 🙃 barva muze byt cerna, seda, ta divnoruzova no vlastně asi i odstíny hnědé. A ideálně aby vypadal kabelkoidne.
Mám pudrově růžová, ale dobrý materiál, který se dobře udržuje.
Holky, děkuji za velké množství zajímavých podmětů. Případně můžete písnout i k osvědčené velikosti...
Mám pudrově růžová, ale dobrý materiál, který se dobře udržuje.
@krisstina93
@hojda Můžete prosím dohodit značku a typ, ať kouknu na materiál? Měla jsem předvybraný ne-pudrově růžový, ale zviklaly jste mě...
@krisstina93
@hojda Můžete prosím dohodit značku a typ, ať kouknu na materiál? Měla jsem předvybraný ne-pudrově růžový, ale zviklaly jste mě...
@2veverka Ten můj už se nevyrábí😢, chtěla ho i kolegyně v práci a nenašly jsme ho už.
@moudivlacek U té značky, na kterou koukám, ten odstín není ok, není univerzální.
@2veverka tmavo seda je jeste lepsi nez cerna. Na cerne je strasne videt svetla spina(treba vykydly jogurt🤣)
@krisstina93
@2veverka jinak mam 2 batohy. Jeden mensi kozeny z hnede stipane kuze, ten nosim misto kabelky, ale min.15litru mit bude. A pak mam velky z decathlonu (30 nebo mozna i vic litru), bohuzel cerny(tmavosedy jsem nesehnala) a ten nosim asi casteji, protoze s sebou furt taham mraky kramu
@2veverka latkovy nebo kozeny z opravdicky kuze. Z kozenky ani z ekokuze bych si nic neporidila neb to popraska a nevydrzi. Nejradsi bych aby mi batoh vydrzel nafurt, ale ted jsem si uz asi po 15 letech musela koupit novy. U latkoveho sly do kopru zipy. Kozeny mam od kubatkuze
Obecně je nejvíc univerzální béžová/tělová.
Obecně je nejvíc univerzální béžová/tělová.
@patypresdevaty Teda, to ne udivujes. Asi zalezi na materialu.
Nosím do práce Thule lithos - béžový, má 20 litrů a není to úplně malý batoh, ale zase si v něm potřebuji donést krabičku s obědem, snídani, svačinu.. a samozřejmě občas nákup, vejde se i mikina... ta béžová mi přijde opravdu univerzální, jsem docela čunče a až teď po půl roce si myslím, že by mu neuškodila pračka, má fajn materiál a není na něm hned vše vidět.

co tmavě modrá?