Jak dlouho může být dítě bez náušnice, aby dírka nezarostla?
Holky prosím dceři vypadla náušnice, jak dlouho může být bez ní aby ji to nezarostlo ? Nemá ji už od čtvrtku a musím počkat do pondělí na Dr která je má ....
Ja bych ty nausnice alespon prohodila. Ty dirky od nausnic zarustaji dost rychle.
Nezaroste ani za 1/4 roku.
Naše Eliška měla v prosinci zahnisanou dírku v oušku, tak já blbec jí náušničku vytáhla, no a za tři dny to už navlíknout nešlo. Takže chodí jen s jednou, a modlím se ať se nechá přemluvit na nové nastřelení.
Ja bych ty nausnice alespon prohodila. Ty dirky od nausnic zarustaji dost rychle.
ja uz nausnice nenosim 10 let a firt to tam dokazu nacpat a celkem dobre
@veronikalam . Samozrejme zalezi jestli je to cerstva dirka, nebo dira u cloveka co ji ma 30 let si myslim
Naše Eliška měla v prosinci zahnisanou dírku v oušku, tak já blbec jí náušničku vytáhla, no a za tři dny to už navlíknout nešlo. Takže chodí jen s jednou, a modlím se ať se nechá přemluvit na nové nastřelení.
@klokanka31 Jj, naší (tehdy sedmileté) jsem je taky vytáhla kvůli zánětu a za dva týdny už byly dírky zarostlé. Prý si je nechá zase nastřelit, až bude větší, teď se bojí.
Dceři nastřelená náušnice začala zarůstat už 2. den. Byl hodně velký problém ji tam tu náušnici dostat a trochu to i krvácelo. Měla je nastřelené už asi půl roku.

@nikol1612 to určitě vydrží