Jak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradí
Ahoj holky. Tenhle kousek mi lezi ve skrini uz asi 3 roky. 😄dostala jsem kabelku od tety z Kanady. Nevim jak na tom financne byla a je mi blbe se zeptat, ale zastance fejku nejsem a proto jsem ji nenosila. Ale jedno mi prijde divne a hloda mi v hlave, jestli to tak uplne fejk neni😄tak jestli nejaka z vas je odbornice a pozna to, prosim poradte.

@renatkaa1996 vypadá to na fejk
@renatkaa1996 zkus si zadat ten kód
zadej si sem ten data code : https://www.lvcodecalc.com/
a hlásí to neplatný code, takže je to fake. Pokud ještě někde není uplně malá všitá cedulka s jiným codem
@lucieduskova1988 juu, ja si to myslela. Ale povedeny fejk😄dekujuu
@renatkaa1996 No já tedy nevím, nejsem odbornice, ale ještě jsem neviděla, že by někdo prodával k fejku i dust bag atd.. 🤔 navíc ještě v Kanadě 🤔 neříkám, že tam nemůžou mít fejky, ale nějak mi to nesedí k sobě 🤷♀️ okoukla si to pořádně? Určitě tam ještě není nějaký jiný kód? Jinak pokud bys chtěla mít opravdu jistotu, tak v každé prodejně LV by měli určit zda jde o fejk či origoš 😉
@hasara33 diky moc za odpoved! No ja prave vubec nevim, a prodejnu LV tu nikde bohuzel nemam🤣takze nevim no😒
@renatkaa1996 jediná prodejna LV, o které vím je ta na Pařížské ulici v Praze 🤷♀️ jeslti je ještě někde v ČR to netuším 🤷♀️ tak, když třeba budeš mít někdy cestu do Prahy ..😅
Zkus stejny dotaz poslat do luxurybags.cz, tam se na toto specializuji.
Dobrý den, obnovuji diskuzi. Je tu někdo, kdo pozná fake a originál LV? Děkuji, Jana 🙂

@renatkaa1996 je to fejk, odkoupím😄😉