icon

Jak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradí

renatkaa1996
2. pro 2021

Ahoj holky. Tenhle kousek mi lezi ve skrini uz asi 3 roky. 😄dostala jsem kabelku od tety z Kanady. Nevim jak na tom financne byla a je mi blbe se zeptat, ale zastance fejku nejsem a proto jsem ji nenosila. Ale jedno mi prijde divne a hloda mi v hlave, jestli to tak uplne fejk neni😄tak jestli nejaka z vas je odbornice a pozna to, prosim poradte.

Jak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradíJak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradíJak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradíJak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradíJak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradíJak rozeznat falešnou kabelku Louis Vuitton? Odbornice poradí
bruckner
2. pro 2021

@renatkaa1996 je to fejk, odkoupím😄😉

monika3456
2. pro 2021

@renatkaa1996 vypadá to na fejk

monika3456
2. pro 2021

@renatkaa1996 zkus si zadat ten kód

lucieduskova1988
2. pro 2021

zadej si sem ten data code : https://www.lvcodecalc.com/

lucieduskova1988
2. pro 2021

a hlásí to neplatný code, takže je to fake. Pokud ještě někde není uplně malá všitá cedulka s jiným codem

renatkaa1996
autor
2. pro 2021

@lucieduskova1988 juu, ja si to myslela. Ale povedeny fejk😄dekujuu

hasara33
2. pro 2021

@renatkaa1996 No já tedy nevím, nejsem odbornice, ale ještě jsem neviděla, že by někdo prodával k fejku i dust bag atd.. 🤔 navíc ještě v Kanadě 🤔 neříkám, že tam nemůžou mít fejky, ale nějak mi to nesedí k sobě 🤷‍♀️ okoukla si to pořádně? Určitě tam ještě není nějaký jiný kód? Jinak pokud bys chtěla mít opravdu jistotu, tak v každé prodejně LV by měli určit zda jde o fejk či origoš 😉

renatkaa1996
autor
12. pro 2021

@hasara33 diky moc za odpoved! No ja prave vubec nevim, a prodejnu LV tu nikde bohuzel nemam🤣takze nevim no😒

hasara33
12. pro 2021

@renatkaa1996 jediná prodejna LV, o které vím je ta na Pařížské ulici v Praze 🤷‍♀️ jeslti je ještě někde v ČR to netuším 🤷‍♀️ tak, když třeba budeš mít někdy cestu do Prahy ..😅

westie
13. pro 2021

Zkus stejny dotaz poslat do luxurybags.cz, tam se na toto specializuji.

janina92
4. dub 2023

Dobrý den, obnovuji diskuzi. Je tu někdo, kdo pozná fake a originál LV? Děkuji, Jana 🙂

hasara33
4. dub 2023

@janina92 ahoj, dle fotky sotva, ale jak je psáno výše, na každé prodejně LV by ti to měli říct 😉

janina92
4. dub 2023

@hasara33 dobře, dekuji 👍