Kabelky Vuch. Máte zkušenost?
Ahoj ženy, chtěla bych si koupit kabelku Vuch, jaké s ní máte zkušenosti? Nerada bych, aby se mi za chvíli rozpadla 😃 případně jaké jiné kvalitní kabelky máte? Děkuji 🙂
Kupuju Furla, Coach. Kvalitní kůže, vydrží.
Tak to zrovna Vuch se paní mamce rozpadla ,,hned”. Do půl roka, možná i dřív. Když jsem byla kabelková, tak jsem taky měla hodně guess. A letitý v krásném stavu jsem je darovala před půl rokem dál.
@87pavlina asi záleží, než kabelky mám batohy Vuch a nemůžu si stěžovat 🤷🏻♀️ . Ségra dokonce měla batůžek Vuch na VŠ 3 roky, kde nosila notebook, sešity a pořád drží.
Všímám si u kamarádek, že se velmi brzy začne loupat koženka.
Ja mam par kousku od vuch, ale nemam je na denní nošení, beru je sem tam k nejake příležitosti, takže úplně nedokážu posoudit jak moc to vydrzi, kdyz se nosí denně. Ale treba peněženku mam od nich uz hrozně dlouho a lepsi jsem nemela, drží, používám každý den a je jak nova.
Když kabelku, tak pouze koženou. Měla jsem ráda BagInd, než zkrachovali, kůže byla nezničitelná. Koukni na stránky Blaire, kvalitní kůže, dobře ušité. Mám koženkový batůžek Wuch, nosím občas, má krátké traky (ten kdo ho navrhoval a šil, nepřemýšlel ), nelze ho nosit na bundu, ale je parádní. Koupený za pár šupů na ,,zakázaném" bazaru.
Veci od vuch mame v rodine hodne a asi spokojenost.. ja resila problem s batuzkem a vzdy obratem vymenili kus za kus.. maji vix druhu materialu, tak bude zalezet i na tom.. ja jsem spokojena 🤷🏻♀️ a mamka se segrou taky 🤷🏻♀️
Když kabelku, tak pouze koženou. Měla jsem ráda BagInd, než zkrachovali, kůže byla nezničitelná. Koukni na stránky Blaire, kvalitní kůže, dobře ušité. Mám koženkový batůžek Wuch, nosím občas, má krátké traky (ten kdo ho navrhoval a šil, nepřemýšlel ), nelze ho nosit na bundu, ale je parádní. Koupený za pár šupů na ,,zakázaném" bazaru.
@1pomnenka no neke,že už neexistuje bagind,mám od nich koženou kabelku. Hrozně se mi líbila a visí mi ve skříni 🫣😀
Vuch mám malinký batůžek z výprodeje. Je z látky, vypadá festove a zatím drží,nemám ráda koženku, teď mám látkový tenhle a jsem z něj úplně vydřená 🤣
Já mám zkušenost ne moc dobrou. Po chvilce se rozbila, s výměnou ale nebyl problém. Po půl roce se ale rozbilo lemování i na ni). Už od nich nejspíš jinou nekoupím. Známá chválila batohy- možná dám časem šanci tomu.
Jen a pouze Anekke ❤️
Já mám od nich batoh už podruhé, první vydržel pět let pravidelného nošení. Mám i kabelky, ale nenosim je často. Se vším jsem spokojená

@87pavlina Já mám Guess a naprostá spokojenost