icon

Piercing v pupíku: Je vhodný i po třicítce?

snehulka19
23. led 2024

Otázka jasná, dali by stě si? I v 34 rokoch? Mně sa hrozně lubi, postavu si myslím že mám len ma brzdí věk a to že som mama 2 děti (17a15let).🙈🙃😊

1pomnenka
23. led 2024

Já ne, přijde mi to puberťácké. Ale jestli po tom toužíš.......

barulina
23. led 2024

@snehulka19 mám 38, letos 39, a mám. Mám ho teda od 17 a ikdyz jsem ho třeba v těhotenství sundala vždy jsem se k němu vrátila. Akorad jsem přizpůsobila náušnici. Mám piercing i v nose, na netypickém místě v uchu, mám tetování. 🤣

snehulka19
autor
23. led 2024

@barulina mna to strašně láká už od střední školy 😄potom som ostala těhotná tak zase nic 🙉popři malom dítěti som moc nechtěla aby náhodou to neotrhlo či co, po 2 rokoch som znovu isla že si dám... Co čert nechcel som Bola těhotná.... tak nějak som to odložila a v poslední době mi to vrtá hlavou 😂paci sa mi to hlavně v létě ked to pěkné ukáže. 😉

leymea
23. led 2024

Klidne 🙂

barulina
23. led 2024

@snehulka19 tak do toho bez. Je jen na tobě jak se budeš cítit. já bez něj být nechci, jen mám teda drobný a jednoduchý

cilkat
23. led 2024

Hele a jaký je rozdíl mít ho od těch sedumnácti a vrátit se k němu a dát si ho až teď? Za mě ten, že teď už víš, že ti nebude třeba překážet v těhotenství... Takže ve věku překážku fakt nevidím.

kleio
23. led 2024

Jasně, proč by ne? Kdyby mi 35letá kámoška řekla, že si dala piercing, nic divného by mi na tom nepřišlo 🤷‍♀️

petulkadodo
23. led 2024

@snehulka19 Tak proč ne, ale za mě trošku zastydlá puberta. Za mého mládí se to hodně nosilo a ukazovalo v bokovkách a krátkých tričkách. Teď už jsem to léta neviděla.

rozitta
24. led 2024

Úplně v pohodě, nechápu že to vůbec řešíš 🙂👍

bledulka84
26. led 2024

@snehulka19 břicho bych na to měla i temer ve 40ti, ale přijde mi to už naprosto out, asi jako tetování na lopatce. In to bylo čtvrtstoletí zpět.

veronicka89
26. led 2024

Jako pokud bych si to prala a mela na to bricho ...dala bych si to ...moderni to asi neni ale ty zijes jen jednou ;)

xer
26. led 2024

Klidne, proc ne. Mela jsem a v tehotenstvi jsem si to vyndala a uz nedala zpet ale libi se mi to porad. Narozdil od tetovani to aspon kdykoliv jednoduse muzes “vratit”. Ja ted uvazuju o horni casti ucha na nejakej retizek.
Dneska uz nikdo neni na nic starej😅nase pribuzna se nechala v 63 potetovat🤷‍♀️

ada22
26. led 2024

Klidně, nikdo krom blízkého okolí nebude vědět, že ho tam máš až nyni ☺️

bubbi
26. led 2024

@snehulka19 no, z pozice mnohem, mnohem starší ženské ti poradím jedno - jestli po tom fakt toužíš, jdi do toho a neptej se na názor cizích, s kterýma se pravděpodobně nikdy nepotkáš. I kdyby ti bylo šedesát, co je komu do toho? 😉

jaresska
26. led 2024

Mám už od 20ti a je mi už 41. Zatím ho vyndat neplánuji. Takže proč ne, jen se to většinou dlouho hojí....a nech si to udělat v piercing centru ne u doktora, tam nemaj praxi, bolí to a rvou tam tu naušnici po vpichu dlouho a bolestivě a taky doporučujou framikoin a ten je nevhodnej. Chce to solnej roztok....

jaresska
26. led 2024

A peroxid vodíku 3 % na kožní podání.

lucie_1986
26. led 2024

Ja ne, ac jsem okolo dvacitky chtela. Ale k cemu je ti muj nazor? 🙂

magdaveselkova
26. led 2024

Já zase v 33 řeším, že bych si dala naušnici do nosu 😂ale manžel mi řekl že se smenou rozvede ( vtip) 😂😂😂

natysnovec
26. led 2024

@magdaveselkova mě to řekl taky🤣

lucie7411
26. led 2024

@snehulka19 Dala, zijes jen jednou, nebrala bych ohled na vek, je to jen cislo. Me bude 39 a dceri 18 a sly jsme si spolecne do salonu pichnout helix (chrupavka nahore na uchu), kazdy rok chodim na tetovani..

lennus
26. led 2024

@snehulka19 Měla jsem na vysoké a byla z toho nadšená, před prvním těhotenstvím jsem ho vytáhla a už se k tomu nevrátila. Už na to ani nemám postavu, ale pokud po tom toužíš, proč ne, ostatní neřeš, ty to budeš nosit. 😉

mafulin
26. led 2024

Pokud mas pěkne břicho, proč ne!
Ja ho mám od 19, je mi 37 a pořád tam je. Akorát mladší syn ho teď chce taky 😀😀

zanett
27. led 2024

Nedala. Je to strasne out. Vlastne se mi to nelibilo nikdy. Nosivalo se to v 90.letech min stoleti, tehdy jsem byla v puberte a nektere spoluzacky to mely a uz tehdy mi to prislo strasne kycovity. Ted, v roce 2024, notabene u zeny stredniho veku mi to prijde kyc non plus ultra, i kdyby mela postavicku jak supermodelka.