Plastika prsou Plzeň. Máte zkušenost?

4. bře 2024

Ahoj, byla jste některá na augmentaci prsou v Plzni u MUDr. Třeškové ve FN? Zajímaly by mě vaše zkušenosti. Případně prosím o vaše doporučení na plastického chirurga v Plzni. Děkuji.

podestatka
4. bře 2024

Kamarádka má augmentaci prsou od dr. Kydlíčka, teď podstupovala znova u něj výměnu implantátů. Dr. Treškova je primářkou plastiky ve FN,takže s tou také myslím neslapnete vedle 😃

autor
4. bře 2024

@podestatka Super, děkuji za odpověď 🙂
Takže kamarádka spokojená?
Na dr. Kydlíčka jsem viděla asi samou chválu, na paní primářku jsem tolik recenzí nenašla. Raději bych ale šla k ní, protože je žena 😀

vetyver
4. bře 2024

Na plzeňské plastice jsem byla s dcerou na konzultaci k otoplastice - přišití uší a shodou u těchto dvou jmenovaných a asi za vše hovoří fakt že jsme jezdili na Vinohrady. Možná proto že to bylo dítě, možná protože nezajímavá operace hrazená pojišťovnou, možná proto že jsem chtěla být s ní v nemocnici ale setkala jsem se s povrchností, arogancí a raději jsme zvolili jiné pracoviště.

podestatka
4. bře 2024

Od doktora Kydlíčka jsem viděla i zmenšení a modelaci prsou a vypadá to výborně....Dr. Treškova teď zrovna odstraňovala zhoubné nádory mému taťkovi z oblasti uší a super práce. Znám ji už několik let i osobně a myslím,že svoji práci odvádí na jedničku.

podestatka
4. bře 2024

@vetyver je mi líto,že máte takovou zkušenost....Jak píšu,zrovna Dr. Třeškovou znám už roky i osobně. Ale můj syn byl na otoplastice v Hořovicích.

autor
4. bře 2024

@vetyver Děkuji za reakci, to mě mrzí

autor
4. bře 2024

@podestatka Děkuji. Už od pohledu mi paní doktorka připadá jako člověk na svém místě.

adenka84
14. bře 2024

Já byla v roce 2017 na modelaci a redukci u Dr. Kydlíčka.
Moje sestra u něj byla na augmentaci prsou a před tím i na rekonstrukci po CA prsu. Má implantáty už mnoho let a stále dobrý.