Podprsenky pro velká prsa. Máte tip?
Holky, doporučte nějakou opravdu dobrou podprsenku na velká prsa. Velikost košíčků aspoň H nebo I. S kosticemi. Co drží prsa tam kde má... I po stranách. Děkuji👍
Jo taky bych potřebovala, ale ani nevím velikost, jelikož už roky roky nosím jen sportovní podprdy a ty potřebuji xl az xxl.
@alassel a kolik podprsenek potřebuješ? 🙂 Já se svojí velikostí 65F jiný než "drahý" neseženu, pro mě to na 1.500 začíná. Ale nějak mě to nedere, mám prostě vždy 2-3 pěkné, funkční a zhruba jednou za rok musím jednu z nich obměnit za novou.
Doporučuju zajít to Caresse nebo Správné podprsenky a nechat si poradit - mají tam výběr právě i ve větších velikostech
@alassel S dobrou podprsenkou se pod 1500,- moc nedostaneš. Mám ráda Panache sport, v Triole s nějakou jejich akcí jsem platila necelé 3000,- za 2 ks.
Mám i nějaké levnější za 900-1200,- z Astratexu, ale není to ono, buď tlačí kostice, nepodrží pořádne... Jako dekoltovou do výstřihu mám Simone Pérèle a ta stála třeba 2500,-.
Ideální zajít do specializovaného obchodu, kde tě poměří, vyberou, poradí, vysvětlí. Ono i dva střihy od jedné značky můžou být tak rozdílné, že jeden sedne, druhý ne.
Mám Maia z Astratexu. Vždy jsem byla spokojená. Poslední dobou ale objednám tři stejné a každá je velikostně jiná. Hlavně obvod. Tak plánuji zkusit jiné, možná Triolu.
@alassel tahle je pro mě nejlepší, jakou jsem kdy měla. Velká prsa podrží, nikde nic netlačí. Ale chce to zkusit. https://cz.triumph.com/podprsenky/podprsenky_be...
větší velikosti má i Marks Spencer, ale chce to hodně zkoušet.
Doporučuji paní Šárku z Padnoucí podprsenky. https://www.padnoucipodprsenka.cz/ na FB má asi aktuálnější info, o tom, kde zrovna bude. https://www.facebook.com/www.padnoucipodprsenka.cz Případně ji napiš, kdy a jestli bude někde v tvém okolí. K nám jezdí cca 2x za rok, vždy má od rána do pozdního večera totálně plno, předem si zamlouváme časové okno, na každou ženu má 30minut, podívá se, změří, klidně ti je v té podprdě i trochu pošteluje 😀 Během chvilky vyzkoušíš x materiálů, střihů... vždy má pro každou velikost výběr. Asi se dá domluvit, aby dojela i k tobě domů, doporučuju to zorganizovat pro pár kamarádek, budete všechny nadšené.
@patypresdevaty no ráda bych alespoň 3 nebo 4. Černou a tepovou a pak třeba červenou.
Ale nechce se mi dávat 2.5tisice za jednu..
Myslím, že tady u nás v Pardubicích žádný specializovaný obchod není.
@alassel to chce fakt zkusit, co ti padne. Já byla v prodejně Trioly a vyzkoušela jich hodně. Paní prodavačka byla zkušená a sama mi nosila střihy, které se jí zdály pro mě vyhovující. Taky jsem si dřív myslela, že jedině široká ramínka. Ale fór je v tom, že správně sedící podprsenka nese tu tíhu v obvodu, ne v ramínkách 🙂 . Když si podprsenku sundám, nemám ramena vůbec otlačená od ramínek.
@alassel aha, tak jsem měla asi štěstí. Přijde mi, že dnes je víc rozšířené, že ve specialozovaných prodejnách je vyškolený personál. Když jsem naposledy objednala z Astratexu podprsenky ve slevě, všechny jsem vrátila nebo dala mamce. Jako velikostně seděly, ale střihově vůbec. Až budu příště potřebovat podprsenku, chystám se do Caresse.

Mam teda "jen" G, ale skvele mi sedi Maia 4D z astratexu 🙂 mam jich nekolik 🙂 nikde me netlaci, nezarezava se, nevyjizdi 🙂 majivelikosti i do K, ale to asi clovek musi zkusit, kazdy ma jina prsa a postavu 🙂 Jinak se mi libi od znacky panache, ale nakonec jsem ji nezkousela,