icon

Sinsay. Máte zkušenost?

clarres
7. lis 2020

Máte někdo zkušenost s tímto eshopem. Je to značka nebo jen nějaký e-shop? Ceny tam vypadají lákavě...prosím o vaše zkušenosti s nákupem.

adel2507
7. lis 2020

@clarres Je to normální síť prodejen..kvalita oblečení mi přijde jako Gate, nebo Pepco.
Brala jsem pro malou bodýčka a synovi trička, kvalita nic moc..ale třeba rifle mi přijdou fajn.🙂

jako_mala_holka
7. lis 2020

Mam par veci pro malou a nic moc, vsechno mi prijde strasne male, dcera nosi vel 68 a ze sinsay je ji uz mala 74 🙄 koupila jsem i jednu sadu, overal, body, cepicka a body je tak o jednu dve velikosti mensi nez overal, pritom je to sada v jedne velikosti, nechapu... uz nekoupim, radsi Lindex nebo H&M

barmil
7. lis 2020

@clarres byla jsem v obchodě, hrozná hadrarna. Takové prikraslene Pepco.

sunrain
7. lis 2020

Máme od tama pár kousků ale velikosti jsou teda menší. Overal teplákový byl spíš široký než dlouhý takže malá brzy vyrostla z délky nohavice. Ale třeba body u krku na druky úplně super.

versatilka
7. lis 2020

mám od tam pár dětských kousků oblečení a ty jsou skvělé, ale vybírala jsem si je na prodejně. Velikost je třeba vzít větší.

igelitka
8. lis 2020

Ahoj,také tam objednávám.Jak říkjí ostatní,je to něco jako pepco.Věci mají krásné,ale už u druhé mikiny mám roztženou kapsu a rozbitý zip. Jinak třeba kosmetické taštičky jsou kvalitní krásné . I dámské oblečení je v pohodě. Je to prostě kvalita = cena 🙂

penny87
8. lis 2020

Zkusenost s detskym nemam, ale jeste z obchodu mam par veci damskeho. Ze jsem si to mohla osahat a vyzkouset, tak za me pecka za tu cenu. Ale je to ten typ obchodu Pepco, New Yorker.. hadrarna no 😊 extra kvalitku necekat.

iva205
11. únor 2021

@clarres já mám jen dobře zkušenosti, objednávám tam pro miminko i pro větší deti

kuttu
11. únor 2021

Já objednala černé džíny...a smrděly i po 10 vypráních🙈🙈teď už dobrý...ale už neobjednam...cena=kvalita

coolca
11. únor 2021

Já jsem spokojená. Věci opravdu spíš menší.

martiniquest
11. únor 2021

Upozornuji na otresnou kvalitu. Koupila jsem tam par veci a uz nikdy.