icon

Zakoupili jste stříbrné šperky v Rossmannu a vydrží dlouho?

anastaziee
6. led 2022

Ahoj holky,
včera jsem byla nakupovat v Rossmannu a všimla jsem si, že prodávají i stříbrné šperky - hlavně prstýnky. Moc jsem tomu nevěřila, ale koukala jsem na svůj náramek a ty jejich šperky měli stejné označení jako je na mém stříbrném náramku. Takže je to asi fakt stříbrné. Nekupovala jste si tam něco s označením 925 některá? Opravdu to nezčerná a vydrží?
Děkuji za názory.

katherine177
6. led 2022

@anastaziee nekvalitní ,mě zčernalo všechno z Rossmana ,lepší je asi klenotnictví

martiniquest
6. led 2022

Kazde stribro, ktere nema rhodiovany povrch, zcerna. To je naprosto normální.

cikitkapb
6. led 2022

@katherine177 Tak v tom případě i v tom klenotnictví prodávaj šemjdy, páč mi zčernaly asi čtvery stříbrné naušnice. 😅 Jak je psáno výše, každé stříbro zčerná. 🤷🏻‍♀️

katherine177
6. led 2022

@cikitkapb stříbro z Rossmana zčernalo do měsíce ,šperky z klenotnictví zčernají tak za 2 roky

katherine177
6. led 2022

@martiniquest ale nezčerná do měsíce

martiniquest
6. led 2022

@katherine177 Neni pravda. Zalezi na agresivite potu. Mne zcerna behem tydne az dvou, a pak musim cistit pastou. Proto kupuji uz jen rhodiovane sperky.

katherine177
6. led 2022

@martiniquest no nevím ,nosím jen prstýnky ,stříbrné několik let a jsou jak nové a z Rossmana prstýnek úplně zčernal ,měla jsem i v místě toho kroužku zelený obrys ,prostě katastrofa ,na vyhození

martiniquest
7. led 2022

@katherine177 Tak pak to zrejme nebylo stříbro. Stribro nezelena na kuzi, to dela nekvalitni bizuterie.

petisek7
7. led 2022

Vyhozené peníze, moc dlouho nevydrží.

anastaziee
autor
8. led 2022

A kdy jste tam něco naposledy kupovaly, holky? Bylo to teď někdy? Mají právě ty šperky označené číslem 925, což mám s tímto označením i náramek z klenotnictví a nikdy mi nezčernal. Mají na nich i takové ty visačky, že v případě odcizení houkají. Jinak vím, že tam je jen bižuterie. Ale právě jsem si všimla, že pár věcí tam bylo označené jako stříbro a zaujalo mně, že to má stejné označení jako můj stříbrný náramek.