icon

Jak vycházíme s penězi?

anny87
25. čer 2019

Ahoy holky mám osobní a možná netaktni dotaz. Kolik vydělávají vaší chlapi? Doopravdy mě zajímá jak to mají jinde. Já máme vyjít s české mateřské a jedním platem? Můj chlap má cca 20000, já těch 9000 a jak s toho vyjít?

Strana
z10
vesheil
29. čer 2019

@anny87 A co teprve, jak mám vyjít jen s mateřskou, když jsem na vše sama 🙂

marketa11112
29. čer 2019

@bayt nemam. pouzivam stale stejnou barvu. sve vlasy mam hooodne tmave hnede, mozna to na to ma vliv. mam hodne pigmentu, lehce se opaluji. horsi je to u sedin. tam jsem jeden cas barvila dost mamku a fakt to byval problem. na korinky bylo lepsi brat o odstin tmavsi barvu.

bayt
29. čer 2019

@marketa11112 No jo, ja mam sve puvodni vlasy hodne svetle, v lete az do blond :(

kometkak
12. črc 2019

@marketa11112 Brno 3+1 nájem i inkasem 20 000 minimálně. Praha tipuji bude tak 25 minimálně. Takže tak 3x více jak u Vás. Prodej Brno byt 3+1 4-4,5mil.

marketa11112
13. črc 2019

@kometkak ano,najem i koupe byu je u nas za mene. Tedy,byt v beznem panelaku o dost levneji. V nove opravenem jsou byty klidne za 2,5 mega a pripadne najem take za vic. Ale take platy tu jsou nizsi a nezamestnamost vyssi. Ikdyz ted to ujde. Sama jsrm ted zvedava,zacinam hledat praci. Nemohu se vratit hlavne z casovych duvodu do te, co jsem delala pred detma. Tak snad budu mit stesti. Kazdopadne vetsina platu tady , zdaleka na prumer nedosahne.

kometkak
18. črc 2019

Tabulkové platy státních zaměstnanců.. učitel v Praze bude dřít bídu s nouzí a na Šumavě/Vysočině se bude mít velmi nadprůměrně v porovnání s tamní běžnou mzdou.. Asi si každý musí spočítat, co se mu vyplatí. V jakém oboru může pracovat a podle toho zvolit bydlení. Prodavačka v Penny bude ohodnocena viceméně všude podobně, takže je lepší zvolit lokalitu levnější na bydlení, taktéž jakékoli podnikání z domu nebo homeoffice.

Strana
z10