Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

já jsem žádala v pondělí 22.8.2022, zaškrtla jsem, že chci kontrolu příjmů. A dneska v noci mi přišel e-mail, že "přiznáno, připraveno k vyplacení". Tak uvidím kdy peníze přijdou 🙂
Nevíte holky některá, jak to je když jsem žádala na Czech pointu, jestli mi přijde taky nějaký email, že peníze jsou,, přiznány,,nebo prostě jestli vůbec přijde nějaký email ohledně toho? Taky mi paní zadala, že chci přepočet peněz. Děkuji
@ferda90 Co jsem četla n fcb ,tak někomu druhy mail ani nepřišel a penízky přišly ,a dokonce stále mají v aplikaci /zpracovává se/ ,Mně přišlo pouze ,ze se zpracovává.Prý záleží ,kdy mají výplatní termíny -pokud to tak je ,tak by mi to mělo přijít až kolem10,ale necháme se překvapit . 🤭
Tak teď přišlo 🎉🎉
@montmirail pecka 😃😃😃
Mě přišlo dnes, žádala jsem hned první pondělí. Docela se to hodí.
Pardubický kraj
taky mi dnes došlo Moravskoslezský kraj.žádala jsem hned v pondělí přes czech point.
Brno-zatím čekám. Ale tady je vždy všechno v zákonné lhůtě na poslední chvíli, ani o den dříve, tak se nestreduji. Až přijde, tak přijde.
@juliemichal ahoj, a měla si kontrolu příjmu? Děkuji
@ferda90 ahoj neměla,zjišťovali jsme hrubý příjem přímo u účetní od manžela + můj příjem jsem si spočítala a do milion hrubého jsme se vlezli 🙂
@juliemichal aha, tak to asi bude tím, možná to dyl trvá než se to prekontroluje. Děkuji za info 🙂
@ferda90 není vůbec za co 🙂
Tak já už teda vážně nechápu podle čeho to vyplácí, žádala jsem hned v pondělí 15. v osum ráno bez kontroly příjmů a ani dneska stále nic a to tady píše paní Moravskoslezský kraj, že už dorazilo, já jsem Olomouc a nic🤷🏼♀️😏
Holky kamarádka žádala pres CzechPoint a dneska ji penízky přišly ;).
Ahoj holky, ještě se zeptám, nevíte náhodou... Já žádala na Czech pointu. Přišla mi ten den SMS zpráva, že se moje žádost zpracovává. Zkoušela jsem se přihlásit přes tu ID do jendy kde jsem se podívala do profilu, jak je na tom moje žádost. Nic tam nebylo, je možné, že tam nic nebylo jelikož jsem nezadala přes jendu, ale na Czech pointu? Děkuji

Žádala jsem kolem 8h ráno hned 15.8. a dnes kolem poledne peníze došly - Středočeský kraj 😊