Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

@montmirail Dobrý den, žádala jsem přes Jendu - bankovní identitu 23.8. ve 14:30, dnes ráno peníze na účtu. Vysočina. Nedávala jsem ověření příjmů (jsem si jistá, že máme nárok).
Došlo mi to asi 13dni po žádosti..
A nevíte holky podle čeho budou počítat výdělek když jsem osvč a mám paušální daň. Děkuji
Holky 😊,tak jsem žádala 15.8. hned ráno a dnes v sobotu 3.9. přesně ve 2:22 😅 mi přišel mail ,ze je přiznáno a připraveno k výplatě …Žádala jsem přes Jendu a poslat na účet
@ani3 mne zatím nic 🙄,a posílají i něco jiného okrem email- lu ? Mne ani to ne či to přiznali nebo ne .
@snehulka19 po mě ani email nechtěla, dělala mi to paní na Czech pointu, takže ani nevím zda to bylo vyřízené nebo ne. Dala mi tam i pro jistotu přepočet, ale 80 tisíc měsíčně oba nemáme ani náhodou, takže úplně zbytečně to teď bude dyl trvat. Žádala jsem 15.8
Kdo nedával mail,tak chodí sms ,ale nekomu 💶 už přišly a žádné info nedostal. Asi to opravdu jede náhodně ten systém .
Včera ráno - mail, že žádost přizánama a dávka bude vyplacena. Takže čekám peníze tento týdem.
Penízky na ucte🌅
Je tu prosím někdo z Brna kdo dostal? Kdo musel žádat.
Též se přípíchnu. Někdo z Moravskoslezskeho kraje(Karviná) který žádal a dával si i přepočet a peníze přišly? Já žádala 15.8 a do teď ani zpráva jestli je vše ok, zda vůbec bude vyplaceno či ne
Včera před půlnocí přišel email ,uvidíme kdy přistanou peníze na účtu 🤞 Plzeň
Ahojky chci se jen zeptat zda si o ten příspěvek mužů zažádat ted nebo už je na to pozdě a kde si o něj mám zažádat ? Na úřadě prace nebo na sociálně nějak v tom nejsem zbehla dekuji
Tak dneska mi přišel email, ze máme peníze připravené k výplatě - mela jsem to i z kontrolou.

Já žádala 14.8. večer, děti ověřené, dala jsem pro jistotu ověřit příjmy a zatím ticho po pěšině