icon

Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?

montmirail
25. srp 2022

Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁

Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Strana
z7
mimi1004
29. srp 2022

Žádala jsem kolem 8h ráno hned 15.8. a dnes kolem poledne peníze došly - Středočeský kraj 😊

ani3
29. srp 2022

Ahojky,taky jsem zadala hned v pondělí a zatím nic ale našla jsem článek z 24.8.možná se dočkáme do konce tydne 😊

ferda90
29. srp 2022

@ani3 já jsem zadala hned 15 na magistrátu na Czech pointu akorát paní mi tam zaskrtla i přepočet peněz, tak uvidíme jestli to těm nebude trvat dyl

ani3
Autor odpověď smazal
glimmer
30. srp 2022

já jsem žádala v pondělí 22.8.2022, zaškrtla jsem, že chci kontrolu příjmů. A dneska v noci mi přišel e-mail, že "přiznáno, připraveno k vyplacení". Tak uvidím kdy peníze přijdou 🙂

ferda90
30. srp 2022

Nevíte holky některá, jak to je když jsem žádala na Czech pointu, jestli mi přijde taky nějaký email, že peníze jsou,, přiznány,,nebo prostě jestli vůbec přijde nějaký email ohledně toho? Taky mi paní zadala, že chci přepočet peněz. Děkuji

ani3
30. srp 2022

@ferda90 Co jsem četla n fcb ,tak někomu druhy mail ani nepřišel a penízky přišly ,a dokonce stále mají v aplikaci /zpracovává se/ ,Mně přišlo pouze ,ze se zpracovává.Prý záleží ,kdy mají výplatní termíny -pokud to tak je ,tak by mi to mělo přijít až kolem10,ale necháme se překvapit . 🤭

montmirail
autor
30. srp 2022

Tak teď přišlo 🎉🎉

ani3
30. srp 2022

@montmirail pecka 😃😃😃

danvitka
30. srp 2022

Mě přišlo dnes, žádala jsem hned první pondělí. Docela se to hodí.
Pardubický kraj

ani3
30. srp 2022

@danvitka taky jsem zadala hned v pondělí a zatím čekám na signál 🤭😀 .

juliemichal
30. srp 2022

taky mi dnes došlo Moravskoslezský kraj.žádala jsem hned v pondělí přes czech point.

ninive211
30. srp 2022

Brno-zatím čekám. Ale tady je vždy všechno v zákonné lhůtě na poslední chvíli, ani o den dříve, tak se nestreduji. Až přijde, tak přijde.

ferda90
30. srp 2022

@ani3 aha tak uvidíme. Já si dala i ten přepočet, dělala mi to paní na Czech pointu, takže ani nevím kde bych se podívala abych zjistila v jakém stavu s eta žádost nachází

ferda90
30. srp 2022

@juliemichal ahoj, a měla si kontrolu příjmu? Děkuji

juliemichal
30. srp 2022

@ferda90 ahoj neměla,zjišťovali jsme hrubý příjem přímo u účetní od manžela + můj příjem jsem si spočítala a do milion hrubého jsme se vlezli 🙂

ferda90
30. srp 2022

@juliemichal aha, tak to asi bude tím, možná to dyl trvá než se to prekontroluje. Děkuji za info 🙂

juliemichal
30. srp 2022

@ferda90 není vůbec za co 🙂

bellothin
30. srp 2022

@ninive211 přesně tak myslím budem rádi, ze přijde aspoň s rodicakem 😀

2hanah
30. srp 2022

Tak já už teda vážně nechápu podle čeho to vyplácí, žádala jsem hned v pondělí 15. v osum ráno bez kontroly příjmů a ani dneska stále nic a to tady píše paní Moravskoslezský kraj, že už dorazilo, já jsem Olomouc a nic🤷🏼‍♀️😏

ninive211
30. srp 2022

@2hanah Tak ono záleží na tom, ke kterému úředníkovi se to dostane a v jakém pořadí, zákonná lhůta na vyřízení je 30 dní, takže teď jsme teprve v polovině lhůty a i když to přijde "až" 12.9., pořád to bude v termínu

tasimia
30. srp 2022

Holky kamarádka žádala pres CzechPoint a dneska ji penízky přišly ;).

ferda90
31. srp 2022

Ahoj holky, ještě se zeptám, nevíte náhodou... Já žádala na Czech pointu. Přišla mi ten den SMS zpráva, že se moje žádost zpracovává. Zkoušela jsem se přihlásit přes tu ID do jendy kde jsem se podívala do profilu, jak je na tom moje žádost. Nic tam nebylo, je možné, že tam nic nebylo jelikož jsem nezadala přes jendu, ale na Czech pointu? Děkuji

tasimia
31. srp 2022

@ferda90 je to možný, kamarádka v jendovi taky nic neviděla a už jí to došlo.

ferda90
31. srp 2022

@tasimia aha, můj profil tam byl úplně prázdný, dokonce tam bylo psané,, podat žádost,, tu já vlastně podala. No uvidíme, jen tak jsem to zkusila ať vím jestli se tam něco ukáže nebo ne, děkuji za odpověď 🤗

tasimia
31. srp 2022

@ferda90 ona to měla takhle

ferda90
31. srp 2022

@tasimia úplně stejně to mám i já, takže dobrý, mělo by to být v pořádku 🙂

tasimia
31. srp 2022

@ferda90 taky se prave bála a dávala i kontrolu..

ferda90
31. srp 2022

@tasimia mě paní na Czech pointu taky dávala kontrolu, i když jsem říkala, že zbytečně, ale ona že raději pro jistou, aby se nestalo, že bych to pak náhodou musela vracet. Moc díky za info 🙂

tasimia
31. srp 2022

@ferda90 jo, taky jsme si dávali právě. Sice víme, ze nemáme, ale od kámošky vím, že pak budou kontrolovat systémem kazdou 5-10 žádost a člověk nikdy neví.

Strana
z7