Kdy přijde příspěvek 5000 Kč pro žadatele?
Ode dnešní půlnoci by měly být postupně vypláceny příspěvky pro ty 👉 kdo museli žádat 👈
Napadlo mě založit diskuzi a čekat společně 😁 my jsme žádali hned v to pondělí v 8:00 tak jsem zvědavá 🤪 a žádal někdo aniž by si byl jistý příjmy?
A pár vtípků na čtvrtek 😁
Holky já sem fakt asi blba zkoušela sem to prez toho jendu ale absolutně nevím kde mám zadost vyplnit nebo tak
Holky to se máte, já začínám být trochu nervózní. Je tu někdo, kdo poradaval taky 14.8.i s ověřením příjmu a pořád se žádost zpracovává?
Holky? Vy co už vám přišla sms, že příspěvek byl schválen, za jak dlouho vám přišly peníze?
@byra zadala jsem 14.8 a dneska ve 3 rano mi přišlo že to mám schválený tak uz čekám jenom na peníze. A mela jsem to i s ověřením🙂
Tak mě dnes ve 3 v noci přišel e-mail , ze přiznáno a připraveno k vyplacení, tak jsem zvědavá kdy dojdou peníze 😀 bylo by fajn kdyby ještě zítra 😂
V úterý mail, že bylo přiznáno a je připraveno k vyplacení a před hodinou připsáno na účet 😉 a žádala jsem 14. večer přes jendu.
Holky, mě přišla SMS, že je to schváleno, žádné, že bude vyplaceno nebo tak, jak to máte vy některé. To je asi víceméně jedno ne? Nebo ještě přijde zpráva, že bude vyplaceno?
@ferda90 mě přišel email stim že schváleno a je připraveno k výplatě. To je zvláštní že ti to přišlo takhle.
@lucka241995 Vase zadost c. 100690755 je schvalena. Detaily viz dokument v aplikaci https://jenda.mpsv.cz Klientsky portal MPSV.
@lucka241995 ale žádné viz detaily tam nejsou. Jelikož jsem zadala přes Czech point, tak na jednovi není vůbec nic, žádná žádost 🤷♀️
@ferda90 aha tak to nevím, já zadala přes jendu. Ale pochopila bych to i tak že je to připraveno k vyplacení jako chodí všem.

@ferda90 tak včera došel mail, že peníze jsou připravené k vyplacení. Nevím kdy dorazí, to mi je už jedno, ale už se to hnulo někam. Držím palce, ony ty peníze přijdou, neboj se.