icon

Přidejte se ke skupině na FB "andílci nejsou andílci"

ivccca
19. zář 2015

Milé maminky, toto téma jsem asi moc nepatří, i když možná trochu ano, zajímavých, vážných a důležitých témat máme spoustu o starostech ani nemluvím, proto jsme v rámci terapie miminek vytvořili na FB skupinu „ANDÍLCI nejsou ANDÍLCI" kde se snažíme si odlehčit od každodenního stereotypu a sdílíme vtipné fotky našich nejmenších! Je fajn vidět, že v tom nejsme samy a že většině z nás naše mima čas od času připraví
parádní fauly
Podělte se s námi o vaše poklady z fotogalerií!

weeruna
19. zář 2015

Ahoooj holky,je mi 42let,mám rok čerstvé mimi.pro mě obrovská změna v životě.Starším dcerám je 24 a 20,velkej skok.Můj mozek produkuje pouze mlíko,plíny,ham,e-e,jak dělá slepice,pes,husa,ryba apod.
Bydlím na vesnici,30km za Prahou.Jelikož jsme sem přestěhovali teprve nedavno,nemám zde žádnou kamarádku.jen důchodce v chatové oblasti,s kterými plkám přes plot.S mužem se dohadujeme,nechápe moje nálady.jednou jsem spokojená máma a druhý den "chcípám v depresích".
Snad tady najdu někoho,kdo tohle psaní pochopí.Divím se,že jsem tohle vůbec napsala.......
Zdravím všechny postižený,
zdar

ivccca
autor
20. zář 2015

nejsi v tom sama, všude to je tak podobný, že se tomu nechce ani věřit

benjik
20. zář 2015

@weeruna plně tě chápu.
4roky jsme bydleli na půli cesty mezi dvěma městy,nad zahrádkářskou kolonií.Sousedy by člověk spočítal na prstech jedné ruky a stejně si všichni jeli na svém pisecku.Od původního a teď již zase současného bydliště jsme byli pres pul hodinu cesty hromadnou dopravou,jenže spoje od nás o ničem. Chyběli mi přátelé, kontakt s kýmkoliv mimo dětí. Chlapci jsem záviděla, že chodí di práce mezi lidí atd.Časem se to zlepšilo, ale stejně -práce kolem domácnosti je práce bez trvalého výsledků.K čemu je půl dne uklízet,když dětem stačí 10 minut a muzes zas začít.

pecora
20. zář 2015

@weeruna presne tak....vsude je to stejne, taky bydlim na vesnici, cca 15 km za Prahou, nemame tu ani chodnik takze si tady pripadam jak ta slepice ve vybehu 😀

weeruna
20. zář 2015

No holky,mateřský zdar))))).

ivccca
autor
21. zář 2015

je to někdy opravdu sysifovská práce, zkoužka vztahu a vlastní nervů
já žiju ve městě, ale stejně některé dny jsou jak přes kopírák ☹

moulinkaa
21. zář 2015

@weeruna Hlavu vzhůru, třeba se někdo právě tak přistěhuje, jako vy, a budeš mít hnedle kamarádku na procházky s kočárkem. Je to ale těžký, být na vesnici odstřihnutá od přátel... Víš co ale? Můžeš si v Nastavení nahoře zadat datum narození mimi, a ono tě to automaticky přidá do skupiny maminek se stejně starými dětmi... Určitě tam najdeš velkou podporu a holky se stejnými potížemi.
Nebo zkus hledat tady podle termínu a regionu: https://www.modrykonik.cz/users_directory/
Na koníku jsou určitě maminky ze tvého okolí, můžeš je najít a napsat jim. Jestli něco nebudeš vědět, tak ráda pomůžu. A ještě se chci zeptat, jestli máš do třetice zase holčičku, nebo je to chlapeček? 🙂