Rizikové těhotenství, kolik peněz mi mělo přijít od sociálky?
Dobry den moc vas prosim o radu. Musela jsem jit na Rizikove tehotenstvi k vuli praci jsem ve 12tt.Na Rizikove jsem sla od 1.kvetna vim ze zamestnavatel neplati 3 dny a pak az od 4-14 od 15 socialka.Z prace mi prislo 5 900 ale od socialky pohych 600 korun nechapu to kdyz jsem zamestnavateli odevzdala papir na penize.V praci jiz pracuji 3 rokem.Diky za radu.
@petruuushkaaa ja delam v call centru..mudr jen rekl..ze driv to bylo neomezeny..ted 6 hodin a to bylo vse
@spikella to me dopsali vychazky az po tech 14 dnech, i mi na to upozornovali kdyz jsem nastupovala na neschopenku 🙂
@petruuushkaaa ja som mala tiež vychádzky od začiatku s tým, že prvých 14 dní chodí zamestnávateľ na kontrolu... 🙂 a teda neprišiel, ale vlastne ja som celý čas nemala kontrolu...
@petruuushkaaa spis na doktorovi, myslim ze zamestnavatel s tim nema nic spolecnyho. Vychazky pise doktor.
Holky a jak je to prosím s vycházkami? Chodí kontroly? Díky
@lennus mne prisla mesic pred nastupem na materskou
@petruuushkaaa Kolik hodin denně jsou a jak jsou rozvržené? Díky.
@lennus max.6hodin a muzes si je rozvrhnout jak chces, ja jsem si je dala od 13-19, dopoledne jsem jezdila k doktoru 🙂
@petruuushkaaa To je myšleno tak, že to může být i méně a rozhoduje o tom lékař? Díky.

@petruuushkaaa ja mela vychazky hned...