Studium VŠ na mateřské. Zvládáte to?
Ahojky holky, nevím jestli tu takové téma už je, ale nemohla jsem ho najít. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás studuje VŠ na mateřské. Já jsem ve druháku a v září se nám má narodit mimísek. Nerada bych školu přerušovala. Teď studuji kombinovaně, tak doufám, že studium zvládnu i na mateřské. Jak to zvládáte a jak to děláte s kojením. Mám z toho docela strach. Moc díky za všechny reakce 🙂
blka: to je skoda ☹ ja zjistila, ze mi to lip keca, kdyz vim prd 😀
tanuki: tak moje predstavy o medine nebyly uplne lichy 🙂 takze te budu obdivovat 😀 jj to vim, ze tehotny normalne doktorujou, ale rikala jsem si, ze na skole pricichnete k "hnusnym" vecem, kt pak stejne vetsinou v praxi nedelate 🙂
blka: To máte vlastně dálkově, že? Asi se tam s nima moc nevídáte... Tak to bude tím. To je fakt, že v tomhle bude denní studium asi lepší, protože jim můžem denodenně ukazovat, jaký sme šrotky. A naštěstí já jim to ukázala během bakalářského a teď se vezu na doznívající slávě a nechávají mě v klidu i s břichem 🙂 Zatím!!!
Holky, tak u nás jsou na tomhle oboru ustní a písemny tak půl napůl, ale je to ted na prd... V uterý máme dělat zkoušku, kterou musíme udělat, aby nás nevyhodili a vybouchlo nám hlídání ☹ Achjo ☹ Asi budu muset zapojit babičku, ale na tu malej není moc zvykle a když ho chce vzít nebo tak, tak řve... :-/ To je pech :-/
No my jsme na denním, ale předměty se v průběhu let střídají, takže taky celkem anonymní..jen třeba před státnicí si Tě můžou pamatovat, že jsi bezprostředně předtím chodila na přednášky, semináře..nebo jsi to flákala. U nás se dost často stává, že na přednášce řeknou svůj názor, který není totožný s názorem autora knížky ze které se učíme 😠 takže se pak člověk prozradí sám, že tam nechodil 😒 Ale zas už to berou tak, že jsme si vším prošli..a teď má už většina lidí domluvené místo..
tanuki: Aha, tak to jsem v tom pripade vdecna za maly obor, kde jsou sotva čtyři vyučující, kteří pak chudáci nic nestíhají, když se jim podaří přijmout víc studentů... máte to teda těžký, holky.
Ahoj holky🙂 tak to máme za sebou😉 František se narodil v neděli, ale pustili nás až včera odpoledne, protože porod skončil akutní sekcí (po 16 hodinách stále jen na 3cm) ...
jsme tady na 4 fotce: http://svitavsky.denik.cz/miminka/miminka-z-lit...
😀
a teď se mám učit? 😅 ...no budu muset 😀
Ahojky crawler🙂
moc gratuluju k malemu princovi a preji at se vam dari, pekne rostete a at ti malej dela jen samou radost! 🙂 Divala jsem se na fotecku, je naaadhernej🙂
Jsem rada, ze uz to mate za sebou. Porad jsem koukala, jestli nenapises radku🙂 To te nechali trapit dlouho, stejne jako moji kamaradku v Plzni, ale hlavne ze je vse v poradku!
Crawler, gratuluju!
Teď sem nemám moc čas chodit,ale dneska jsem nakoukla a co nevidím 🙂 další miminko studijní mamce 🙂
A musím říct že František je slaďoučkej a vypadá u tebe moc spokojeně 🙂
crawler - gratulujeme moooooc 🙂 třeba se ti naši lumpové někdy poznaj, až pojedem k dědovi s babičkou 🙂 malej je krásnej 🙂
Crawler, František je nádhernej, takovej malinkej bobíšek 😵 . Gratuluju 🙂 . Jen ten popis, měřil půl metru 😀 . Zní mi to jako by nebyl bůhví jak velikej. Přijde mi to větší míra, než kdyby napsali 50cm 😅 . A nakonec se rozhodl přijít na svět sám 😉
je kouzelný, mooc gratuluju, hlavně, že jste oba v pořádku. Takže to začalo spontánně? To zvládneš, budeš střídavě koukat do knížky a na svůj uzlíček štěstí 😉
No já nevím, ale mám chuť se na učení vykašlat už teďka. Natož až se mi narodí malej, to nechcu ani vidět tu chuť do studia... myslím, že knížky půjdou stranou 🙂
musim si postezovat,vcera jsem mela desny infarktovy stavy 😝 , hodne jsem toho na ty DP za posledni tejden udelala a jak uz je to velkej soubor, zacal pocitat trochu stavkovat a sekat se, tak jsem to rychle zacla ukladat jeste do jinejch slozek a pod jinejma nazvama a uplne se to seklo 😖 a nesel otevrit zadnej ten soubor, proste vubec zadnej 😠 .... nastesti jsem to jeste pod jinym jmenem kdyz se to zaclo sekat ulozila na flashku, ale to vypadalo, ze se nepovedlo..... a nastesti jo!!! 😀 hura, to by mel uz asi omylo, mam uz 55 stranek, grafy, tabulky, no jeblo by me.
Evelu, ještě že se to uložilo 😉 . Já si to taky nezálohuju 😔 . Ale naštěstí už mám odevzdáno, tak teď už je to jedno 😀
blka - no to teda! a to mi jeste manzel predtim furt kybicoval, jak si mam zalohovat na ruzny jiny mista a do velkyho pocitace a psat to po kapitolach a bla bla bla, jsem ho odpalkovala, ze to zalohovany mam no a ..... 😠 prd prask se to zrovna cely pos.... ale dost me prekvapilo, ze nesly otevrit ty soubory ani z jinejch slozek a pod jinym jmenem, jak se to jednou seklo, tak pocitac uz vedel, ze to je TEN soubor a ze ho proste neotevre a basta.... tak ve mne byla dusicka fakt malinkata, ale po restartu vsecky ty soubory v PC byly KO, ale ten na flashce byl dobrej 🙂 mne se jeste nikdy nic takovyho nestalo, ale to jsou ty zakony schvalnosti, to jsi mela stesti, ze si to nezalohovala a bylo to ok 🙂
Tý jo, ja nevím, co bych dělala, kdybych měla diplomku v háji...
Manža mi taky říkal, ať si to zazálohuju, nemysli si 😅
blka - no ja si to fakt nechci ani predstavovat, fuj 😝 pro jistotu jsem vsecko vytiskla, papir je preci jenom papir, ten vydrzi vic nez tyhle novy technologie 😀 a v nejhorsim to vsecko prepisu 🙂
Holky, to je zajímavý, mě se taky začal PC parádně sekat zrovna před dokončením BP 😀 Měla jsem to sice zálohovaný, ale prostě mi bylo líto každýho slova, protože prostě nesnáším psaní těch blábolů! Prostě ten počítač to vycítí a jak je to nejmíň vhodný, tak se pojebe 🙄
Tak a dneska jsem udělala kolokvium a zkoušku, zítra mám další zkoušku a zápočet. Drže palce, ať můžu dál odškrtávat ze seznamu. Už jsem dneska myslela, že to neudělám jen z toho důvodu, že jsem totálně unavená a jen bych spala, takže mozek je provozu neschopný. Ale zrovna jak jsem přišla na zkoušku, tak začalo pršet a děsně se mi ulevilo, tak jsem to možná měla z toho tlaku... Na zkoušce mě pochválila 🙂 Ale to kolokvium, tam muselo prostě zapůsobit to moje břicho, protože jsem věděla jen tak polovinu věcí 😒
Hani, ať zapůsobilo co zapůsobilo, důležité je, že to máš 🙂
Tak zítra hodně štěstí 😉
Mě to čeká ve středu a v pátek 😒 . Na středu si to od soboty čtu poprvé (je to asi 10 zákonů 😝 ) a na pátek jsem to ještě neviděla 😔
Tak to pracuješ stejným tempem jako já... nebo vlastně i rychleji? Já si to na dnešek četla obojí až dneska ráno. I když jsem si to zpracovávala před tím vždycky na jednotlivý hodiny. Ale učit se to všechno najednou, no to nešlo. V sobotu jsem si psala výpisky, tak jsem něco vstřebala, ale včera jsme jeli do Ikey a pak k babičce na hody, takže se mi děsně nechtělo. Jo a pak ještě včera večer přišel pán přes kuchyně, co nám dělá návrh. Jako nějak se mi zdá, že nestíhám...
Holky moc děkujeme za gratulace!🙂))
S manžou jsme si užili poslední víkend - já počítala s vyvoláváním...V sobotu jsme jeli na chalupu, zahráli badmintom, trochu jsem si zajela na koloběžce...Opékali jsme buřty...večer jsem měla průjem a v 00:15 mi prdla voda a kontra po 5min...Myslela jsem, že si to krásně dopoledne odbydu, ale po klistýru se mi kontra zpomalily a až kapačky je zase rozehnaly a to hned po 2 min. - nicméne v 16.00 jsem byla stále na 3cm a malý se při kontrakcích přidušoval a tak akutní sekce...:-/ Nedá se nic dělat, ale jsme v pořádku a to je hlavní 🙂
hani: tobě se to taky krátí...😀
crawler - velikánská gratulace, františek je moc krásný, pěkně si to užívejte 🙂
eveluska - manžel takhle o diplomku přišel a prodloužil si studium ("vybouchl" nám počítač, takže kromě dokumentů všechny fotky v pr...) takže doporučuji vše zálohovat.
všem přeji úspěchy u zkoušek, zápočtů a kolokvií. Já to nějak nestíhám, radši vybírám postýlku a kočárek a učení odsouvám, jsem zvědavá jak to tento semestr dopadne 😒

Hm, u nás jsou státnice písemné, i kdyby mě profesoři sebekrásně znali, je mi to prd platné 😖 a na mezinárodních vztazích mě samozřejmě neznají, ani jedna zkouška nebyla ústní..