icon

Studium VŠ na mateřské. Zvládáte to?

gimik
6. únor 2008

Ahojky holky, nevím jestli tu takové téma už je, ale nemohla jsem ho najít. Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás studuje VŠ na mateřské. Já jsem ve druháku a v září se nám má narodit mimísek. Nerada bych školu přerušovala. Teď studuji kombinovaně, tak doufám, že studium zvládnu i na mateřské. Jak to zvládáte a jak to děláte s kojením. Mám z toho docela strach. Moc díky za všechny reakce 🙂

k.ate
24. lis 2010

@tanuki neviděla... Kuuuurna v Brně nic takovýho nemáme :( no jo, 100 let za opicema...

tanuki
24. lis 2010

ale zas Janey měla aspoň dětský koutek u nich v Brně.. a my doteď vůbec nic...

blka
24. lis 2010

@tanuki Krásná fotka 🙂 . Ať ti jde učení do hlavy 😉

tanuki
24. lis 2010

@blka díky, no spoléhám, že jen oživím to, co tam už pomalu lezlo před dvěma měsíci 😅 z fotky jsem musela odstranit trochu hubeného tělíčka naší Verunky 😀

blka
24. lis 2010

@tanuki 😀 Můžu se zeptat, kolik váží Verunka?
To máš dobrý, že oprášíš. U mě oprašování nefungovalo, můj mozek je rychlezapomínací nebo co 😀 😝

tanuki
24. lis 2010

@blka už jsme půl roku na 10,5kg 🙄

blka
24. lis 2010

@tanuki To máte dlouho stejnou váhu. Asi všechno vyběhá, co 😉 . Ale těší mě, že jsou i další drobci 🙂

tanuki
24. lis 2010

@blka vykecá a vyběhá 🙂 Přijde mi, že musí všechno spálit v mozku 😀

blka
24. lis 2010

@tanuki Kila jdou aji vykecat, jo? To jsem nevěděla 😀

tanuki
25. lis 2010

@blka jakože mozek spálí přijaté živiny 😀 No, tomu jídlu mco nedá, ale zas není úplný nejedlík!

blka
25. lis 2010

@tanuki 😀 To je jak u nás 😉

k.ate
25. lis 2010

Moc myslíme na Hanku a na Vašíka 🙂

sussanah
25. lis 2010

@k.ate ano ano, pridavam se k intenzivnimu mysleni 🙂

tanuki
25. lis 2010

snad budou brzo hezké zprávy. Já mám aspoň trochu hezké zprávy- na Mikuláše se chystám na gyn, aby nám potvrdili klíčící semínko 😉 test je už týden pozitivní a krásně sílí 🙂 No, vyšlo to až cyklus, kdy jsme odstavila, holt pro někoho je kojení antikoncepce!

sussanah
25. lis 2010

@tanuki gratulace a trosku zavist 😉 🙂 Ja taky furt kojim, tak to bude asi ten duvod 😒 Tak dopadne kontrola dobre a seminko pekne roste 🙂

blka
25. lis 2010

@tanuki Potichoučku gratuluju. Ať kontrola dopadne v pořádku 🙂

tanuki
26. lis 2010

@sussanah byl to už 4.cyklus, už jsme začínala být řádně špatná..ještě vidina, že etď se budeem s M. vidět jen o víkendech..ale zrovna se ovulace vešla do víkendu 😀

sussanah
26. lis 2010

@tanuki proste vam to bylo souzene 😉 😀

tanuki
28. lis 2010

@blka tak teď už bys jí ale mohla napsat, ne? 🙂

blka
28. lis 2010

@tanuki Taky jsem nad tím přemýšlela. Jdu na to 😉

blka
28. lis 2010

VŠEM:
Hanka napsala: To jste moc hodné koníkovky (psala jsem, že na ně myslíme). Vašíček měl ve středu CT (6h na lačno), ve čtvrtek mu zaváděli hadičku do žíly (taky 6h) a v pátek měl operaci čili taky hladověl. A samé odběry a vyšetření. Byl neuvěřitelně hodný, vůbec neplakal. Víkend jsme strávili na JIPce, byl trochu oteklý a bolavý. Skoro hned po operaci jsem mohla kojit. Dnes už jsme normálně na pokoji a malej je jako nový, zatímco já usínám vestoje. Ale hlavinu má kulatou 🙂

sussanah
28. lis 2010

@blka jej no to je uuuuzasne, parada, mam z nich velkou radost 😵 Doufam, ze to takhle dobre bude pokracovat i nadale, hlavne at jsou brzy doma a v pohode 🙂

k.ate
28. lis 2010

@blka super, že moc pozdravujeme 🙂

tanuki
28. lis 2010

jupí 🙂))
ach jo, tak já tu zas kysnu, celá hotová..že nevím, zad se mám přihlásit na státnici na úterý nebo středu..trochu tuším členy komisí 😢 😢 😢 já tam tak nechciii ani v úterý ani ve středu :-P

tanuki
28. lis 2010

nikdy 😉

k.ate
28. lis 2010

@tanuki záleží jak moc se ještě potřebuješ učit 😀 Já bych to dala na úterý, abych pak měla klid 🙂

Jinak holky, my teď s manžou řešíme, že malej má šišatou hlavu a má ji šíleně velikou, a mně to furt vltá v hlavě, jestli mu něco není ☹ 😕

tanuki
28. lis 2010

kate a jakým směrem šišatou? Normoš velikost čelo-týl si nejlíp si ověříš, když si to zapíšeš do grafu, který je v brožůrce u průkazu dítěte a mladistvého- včetně předešlých hodnot- z porodnice a ty další. Pokud jede po stejném percentilu, není problém.
Tak jdu nakonec v to úterý 😝 což bude fakt vtipné, neb v pondělí mám dopoledne kurz respektovat a být r...a odpo jdu na gyndu..ale stejnak ten den před ej vždycky divnej.

blka
29. lis 2010

@tanuki Budu držet pěsti 🙂

k.ate
29. lis 2010

@tanuki držíme pěsti 🙂

ted jsme zadala všechny ty hodnoty do grafu, kterej tady mám 🙂 ten obvod hlavy jsem tam nepsala, co jsem dostala novej počítač. a drží se furt na té samé křivce... nad 97 percentilem... 😕

sussanah
29. lis 2010

@k.ate no a jaky ma obvod hlavy? Ja jsem malemu vcera sila cepku a byla jsem v soku. Mela jsem strh od jedne pani, co sila na 2,5letou dceru a ta mela obvod hlavy 47cm. Nas 13m syn ma 48! 😕 A pri porodu mel 36-37cm 😖

Strana