Zůstatek na RP. Je to možné zjistit nebo nechat si vypočítat?
Ahoj, je prosím možné zjistit nebo nechat vypočítat zůstatek na rodičovském příspěvku?
Děkuji
Měsíce, co pobírate RP x částku, minus 320tis. a máte zůstatek 😊
Ano, kdyz jsem si byla měnit na UP délku čerpání, tak paní to tam hned viděla, kolik mi zbývá. Zajdi se zeptat🙂 btw. Taky jsem se to nebyla schopna spočítat, že stejnych duvodu jako ty😀
@alexovka Já když jsem chtěla vědět zůstatek ( také jsem několikrát měnila výši), tak jsem si prostě došla na úřad. Informaci mi hned sdělili.
Zavolejte na up a oni vam zustatek reknou pripadne osobne
@geilinka me ho do telefonu nerekli. Ani kdy ma byt posledni davka, musela jsem sama rict kdy myslim a oni mi to potvrdili, ale konkretne sdelovat nechteli.
@kristynkal tak zajit osobne me to rekli ptala jsem se na zustatek abych si ho mohla prepocitat tak aby mi vysel jak jsem potrebovala..ale osobne mi vyjeli i kolik jsem uz vycerpala
@nase_mimi proc ossz?
@lachtanice86
@j.a.n.i
Aha tak UP, omluva... zila jsem v predstave, ze rodicak spada pod socialku
Kam ti příspěvek chodí? Jestli na účet, tak není nic jednoduššího a vyfiltrovat si všechny příchozí platby z UP. Nebo tedy zajít přímo na UP. Do telefonu Si nejsem jistá, jestli to řeknou.
@alexovka předpokládám, že Ti to chodí na účet. Vyjeď si příchozí platby, součet… odečti od 300 tis

Si to spočítej sama ne? Předpokládám, že první stupeň základní školy jsi absolvovala.