Zůstatek na RP. Je to možné zjistit nebo nechat si vypočítat?
Ahoj, je prosím možné zjistit nebo nechat vypočítat zůstatek na rodičovském příspěvku?
Děkuji
Ano, kdyz jsem si byla měnit na UP délku čerpání, tak paní to tam hned viděla, kolik mi zbývá. Zajdi se zeptat🙂 btw. Taky jsem se to nebyla schopna spočítat, že stejnych duvodu jako ty😀
@alexovka Já když jsem chtěla vědět zůstatek ( také jsem několikrát měnila výši), tak jsem si prostě došla na úřad. Informaci mi hned sdělili.
@geilinka me ho do telefonu nerekli. Ani kdy ma byt posledni davka, musela jsem sama rict kdy myslim a oni mi to potvrdili, ale konkretne sdelovat nechteli.
@kristynkal tak zajit osobne me to rekli ptala jsem se na zustatek abych si ho mohla prepocitat tak aby mi vysel jak jsem potrebovala..ale osobne mi vyjeli i kolik jsem uz vycerpala
@lachtanice86
@j.a.n.i
Aha tak UP, omluva... zila jsem v predstave, ze rodicak spada pod socialku
Kam ti příspěvek chodí? Jestli na účet, tak není nic jednoduššího a vyfiltrovat si všechny příchozí platby z UP. Nebo tedy zajít přímo na UP. Do telefonu Si nejsem jistá, jestli to řeknou.
@alexovka předpokládám, že Ti to chodí na účet. Vyjeď si příchozí platby, součet… odečti od 300 tis

Si to spočítej sama ne? Předpokládám, že první stupeň základní školy jsi absolvovala.