icon

Zůstatek na RP. Je to možné zjistit nebo nechat si vypočítat?

alexovka
7. črc 2021

Ahoj, je prosím možné zjistit nebo nechat vypočítat zůstatek na rodičovském příspěvku?
Děkuji

lenickakl
7. črc 2021

Si to spočítej sama ne? Předpokládám, že první stupeň základní školy jsi absolvovala.

katebk
7. črc 2021

Měsíce, co pobírate RP x částku, minus 320tis. a máte zůstatek 😊

alexovka
autor
7. črc 2021

@lenickakl 😂😂😂 děkuji za odpověď, tušila jsem kdo se projeví jako první.

Ráda bych si to spočítala, jen jsem RP již dvakrát měnila a nepamatuji si přesně od kdy. Navíc první měsíc byl přelom MD a RP, takže tam nešla ani ta původně zvolená výše.

nase_mimi
7. črc 2021

@katebk proc 320 tis.?

nase_mimi
7. črc 2021

@alexovka na OSSZ ti to urcite vyjedou

emamaira
7. črc 2021

Ano, kdyz jsem si byla měnit na UP délku čerpání, tak paní to tam hned viděla, kolik mi zbývá. Zajdi se zeptat🙂 btw. Taky jsem se to nebyla schopna spočítat, že stejnych duvodu jako ty😀

misicka1988
7. črc 2021

@alexovka Já když jsem chtěla vědět zůstatek ( také jsem několikrát měnila výši), tak jsem si prostě došla na úřad. Informaci mi hned sdělili.

katebk
7. črc 2021

@nase_mimi jee, já se upsala oprava: 300tis.

misicka1988
Autor odpověď smazal
nase_mimi
7. črc 2021

@katebk jo ok, me to jen zmatlo, jestli jsem neprosvihla nejakou zmenu🙂

geilinka
7. črc 2021

Zavolejte na up a oni vam zustatek reknou pripadne osobne

kristynkal
7. črc 2021

@geilinka me ho do telefonu nerekli. Ani kdy ma byt posledni davka, musela jsem sama rict kdy myslim a oni mi to potvrdili, ale konkretne sdelovat nechteli.

nat
7. črc 2021

@katebk nechci prudit ale RP je 300 tisíc

j.a.n.i
7. črc 2021

@nase_mimi No, na ossz ji k RP fakt nevyjedou vubec nic.

j.a.n.i
7. črc 2021

@alexovka No, ja nevim, ale ja bych v ib vyjela vse co prislo z daneno uctu a mam vysledek do 5 minut. Pak se da dojit na urad, ale to mi prijde jako zbytecne zabijeni casu.

geilinka
7. črc 2021

@kristynkal tak zajit osobne me to rekli ptala jsem se na zustatek abych si ho mohla prepocitat tak aby mi vysel jak jsem potrebovala..ale osobne mi vyjeli i kolik jsem uz vycerpala

lachtanice86
7. črc 2021

@nase_mimi proc ossz?

nase_mimi
7. črc 2021

@lachtanice86
@j.a.n.i
Aha tak UP, omluva... zila jsem v predstave, ze rodicak spada pod socialku

zuzangel
7. črc 2021

Kam ti příspěvek chodí? Jestli na účet, tak není nic jednoduššího a vyfiltrovat si všechny příchozí platby z UP. Nebo tedy zajít přímo na UP. Do telefonu Si nejsem jistá, jestli to řeknou.

luciiiiiiik
8. črc 2021

@alexovka předpokládám, že Ti to chodí na účet. Vyjeď si příchozí platby, součet… odečti od 300 tis