icon

Přišel rodičovský příspěvek ve vaší lokalitě?

lucifux
9. zář 2022

Přišel/nepřišel, jaká lokalita?

Strana
z2
kubesovaadelka
9. zář 2022

@klokanka31 asi tak a ještě to nepochopí viz níže 😂🤦

klokanka31
9. zář 2022

@bereni Tak jen chtěla vědět no...jako v jiný diskuzi zase chtěly vědět jestli už dorazilo 5 tisíc... Nebo já se nedávno ptala souseda jestli jemu už přišlo inkaso. Taky mi v reálu odpověď byla k ničemu, ale nenapadlo ho mě s takovým dotazem poslat někam, normálně odpověděl...A od toho jsme lidi ne? 🙂

bereni
9. zář 2022

@klokanka31 Ale jo to neberu. Ja rozhodne nikoho neposilam nekam. Jen me osobne prijde, ze tyhle diskuze zbytecne pleveli MK. Ja osobne vidim obsah MK v necem jinym a nevidim jediny duvod proc by mel byt muj nazor spatny a tvuj treba ten spravny. Jak je tu psano, kazda ma svoje pravo neco napsat. Beru to tak, ze kdyz mi neco vadi, tak se ozvu, me to proste treba vadi - vecne tu hledam rady a neustale roluju v tech stejnych diskuzich zda prisel rodicak v Plzni, zda dosly pridavky v Praze, zda vidim ducha… To neni o tom dat radu, za me tyto dotazy nepatri do fora, ale treba do skupinky jednotlivych okresu/mest… me to proste otravuje cist porad dolola a jestli nekdo vidi rypani v tom, ze reknu, ze se mi to nelibi, tak to je ale jeho problem 💁‍♀️.

klokanka31
9. zář 2022

@bereni A já zase koníka beru i jako místo na pokec. I o věcech jako duchové na testech 🙂

95newmommy2020
9. zář 2022

Nepřišel. Praha 4. Čekám ho v pondělí. Obvykle mi chodil dřív než výplata, ale tentokrat vyplatu poslali dřív než RP.

felixfelicis
9. zář 2022

@bereni presne tak. Tohle je dotaz na zed. Chci debatovat o pocuranem testu nebo o tom, kdo uz ma svy doma jisty🙂 - dam si to na profil a kdo to nechce cist, roluje dal. Takhle se mi to porad objevuje v nejnovejsich diskusich. Jako kdyby o tom bylo co diskutovat🤷‍♀️ A jeste ty diskuse o prispevku na dite jsou tu asi tri😀

Strana
z2