3. MS po porodu nepřišla, těhotenský test negativní
Dobrý den
malý je plně kojený, i přesto jsem dostala první MS hned po skončení 6-ti nedělí, další přesně 21 dní po té, ale třetí už nepřišla. Těhotenský test negativní...je to normální?
Ano, je to normalni. Po porodu syna jsem dostala prvni ms 5 mesicu po porodu a cykly byly 30 az 50 dni dlouhe. Telu nejakou dobu trva, nez se srovna. Pri kojeni mohou byt cykly hodne nepravidelne.
tělo se po porodu dává dohromady a hormony asi ještě nejsou "v normě" jako před těhotenstvím
jj je,take jsem to u 3 ditete dostala hned po 6 nedeli...ale mela jsem to pravidelne
U prostředního syna přišla MS 4 měsíce po porodu a teď 3 měsíce po porodu.Oba plně kojení s nadstandartními přírustky 😀
Další přišla už po 26.dnech,tak jsem zvědavá,kdy přijde ta další.Nikdy jsem tak krátký cyklus neměla 😅
Je normální, že při plném kojení si menstruace dělá tzv. co chce...já to mám od pátého měsíce po porodu a většinou ob měsíc - jako by jen z jednoho vaječníku...u dcery jsem to přitom po celou dobu kojení neměla...
úplně normální,já dostala MS taky hned po šestinedělí a další až za 8 měsíců s délkou cyklu 50 dní, hodně záleží i na tom jak často kojíš.
@lexikorka: ahoj, já také plně kojila a též jsem jí dostala hned po šestinedělí. Byla teda nebolestivá narozdíl od té před otěhotněním a někdy se třeba i tři nebo čtyři, dokonce i pět dní (to už jsem taky měla strach že jsem v tom) opozdila. V 11 měsíci mé dcery jsem přestala kojit - hormony dostinex mlíko zastavily a mrška začala opět bolet tak jako dřív, že jsem si musela brát ibalgin a stejně nepomáhal. Přišli asi dvě a pak nastalo nynější těhu. Tak schválně jestli se mi ta potvora vrátí zas hned po šestinedělí nebo jestli mi dá pokoj dýl. No dokonce se přiznám že mě napadla i taková věc jakože by mi vůbec nevadilo kdyby mi při porodu třeba rupla jizva a museli by dělohu odebrat, dokonce bych za to byla ráda. Víc jak dvě děti už neplánuji a měla bych doživotní antikoncepci a pokoj od menzesu. No jenže se to určitě nestane a mě to bude trápit až do přechodu jak se znám (a ještě ho dostanu v 65 ne 😀).
Ahoj Lexikorka, mám to úplně stejně. Menses hned po šestinedělí, pak 2x ano a teď skoro nic. Jsem ráda, že holky píšou, že je to normální 🙂.

Ja to mam stejne. Plne kojim, prvni MS ve 3. mesici, druha MS ve 4. mesici (cca) a ted nic (mala ma 6 mesicu). At mi nikdo nevyklada, ze je to spatnou technikou kojeni, protoze tu mame vybornou🙂