icon

3. MS po porodu nepřišla, těhotenský test negativní

lexikorka
25. led 2016

Dobrý den
malý je plně kojený, i přesto jsem dostala první MS hned po skončení 6-ti nedělí, další přesně 21 dní po té, ale třetí už nepřišla. Těhotenský test negativní...je to normální?

miss_lednacek
25. led 2016

Ja to mam stejne. Plne kojim, prvni MS ve 3. mesici, druha MS ve 4. mesici (cca) a ted nic (mala ma 6 mesicu). At mi nikdo nevyklada, ze je to spatnou technikou kojeni, protoze tu mame vybornou🙂

adede
25. led 2016

Ano, je to normalni. Po porodu syna jsem dostala prvni ms 5 mesicu po porodu a cykly byly 30 az 50 dni dlouhe. Telu nejakou dobu trva, nez se srovna. Pri kojeni mohou byt cykly hodne nepravidelne.

elen222
25. led 2016

tělo se po porodu dává dohromady a hormony asi ještě nejsou "v normě" jako před těhotenstvím

eloana
25. led 2016

jj je,take jsem to u 3 ditete dostala hned po 6 nedeli...ale mela jsem to pravidelne

madre1
25. led 2016

U prostředního syna přišla MS 4 měsíce po porodu a teď 3 měsíce po porodu.Oba plně kojení s nadstandartními přírustky 😀
Další přišla už po 26.dnech,tak jsem zvědavá,kdy přijde ta další.Nikdy jsem tak krátký cyklus neměla 😅

kocour1
25. led 2016

Je normální, že při plném kojení si menstruace dělá tzv. co chce...já to mám od pátého měsíce po porodu a většinou ob měsíc - jako by jen z jednoho vaječníku...u dcery jsem to přitom po celou dobu kojení neměla...

rsr
25. led 2016

úplně normální,já dostala MS taky hned po šestinedělí a další až za 8 měsíců s délkou cyklu 50 dní, hodně záleží i na tom jak často kojíš.

partyzanka91
25. led 2016

@lexikorka: ahoj, já také plně kojila a též jsem jí dostala hned po šestinedělí. Byla teda nebolestivá narozdíl od té před otěhotněním a někdy se třeba i tři nebo čtyři, dokonce i pět dní (to už jsem taky měla strach že jsem v tom) opozdila. V 11 měsíci mé dcery jsem přestala kojit - hormony dostinex mlíko zastavily a mrška začala opět bolet tak jako dřív, že jsem si musela brát ibalgin a stejně nepomáhal. Přišli asi dvě a pak nastalo nynější těhu. Tak schválně jestli se mi ta potvora vrátí zas hned po šestinedělí nebo jestli mi dá pokoj dýl. No dokonce se přiznám že mě napadla i taková věc jakože by mi vůbec nevadilo kdyby mi při porodu třeba rupla jizva a museli by dělohu odebrat, dokonce bych za to byla ráda. Víc jak dvě děti už neplánuji a měla bych doživotní antikoncepci a pokoj od menzesu. No jenže se to určitě nestane a mě to bude trápit až do přechodu jak se znám (a ještě ho dostanu v 65 ne 😀).

gabrieka
27. led 2016

Ahoj Lexikorka, mám to úplně stejně. Menses hned po šestinedělí, pak 2x ano a teď skoro nic. Jsem ráda, že holky píšou, že je to normální 🙂.