icon

Adipex bez účinků na chuť a energii? Diskuse zde

olinkaola
20. bře 2022

Ahoj chci se zeptat beru adiepx na předpis,beru ho druhý den ale nijak na mně nepůsobí žádné nechutenství, hlad mám normálně ani více energie.
Měl to takhle někdo?

lv
20. bře 2022

To neni hned. Důležité je se snažit snížit příjem, zvýšit výdej kalorií, adipex s tím pomůže, ne, že to udělá za vás.

escapelle
21. bře 2022

@lv brala jsi ho?mně Teda adipex úplně zablokoval chuť k jídlu. Úplně. Váha letěla strme dolů, ale taky se mi šíleným způsobem rozjela psychika.
Spíš mě překvapuje,že ho v dnešní době ještě někdo predepise, protože už se léta nepoužívá.
Právě proto,že má hrozně moc nežádoucích účinků hlavně na psychiku.

escapelle
21. bře 2022

@olinkaola ono to po pár dnech najede. Ovšem,rozmyslela bych si to. Sama mám velmi negativní zkušenost a spoustu známých se stejnou zkušenosti. Před 20lety to byl velký hit a bral ho každý koho jsem znala.ovsem dneska už jsou jiné a lepší, šetrnější preparáty.

lv
21. bře 2022

@escapelle ano, mladá a blbá, s pocitem, že když mám 60 Kč je to moc. A chvíli, to se nedalo - spoustu nežádoucích účinků. Brala ho známá, která měla opravdu velkou nadváhu, s kontrolami, režimem shodila 60kg - takže asi správně indikovaný, u někoho kdo vyčerpal více možností význam má.

lv
21. bře 2022

Ne Kč, ale kg 🤓

jinajanna
24. bře 2022

Na mě teda od první tablety působil tak, že mi vadil v puse i jazyk, natož se najíst. Fuj, nikdy více.

bervidova
24. bře 2022

Brala jsem asi před dvaceti lety a nepůsobilo to na mě tedy vůbec, kromě motání hlavy.