icon

Antikoncepce. Jaký na ni máte názor?

houskan
6. led 2021

Ahoj slecny, je mi čerstve 18 a chci začít brát antinu, z důvodu nepravidelných měsícek a furt jenom cysty..hlavně taky proti otěhotnění, jenomže mamka mi to nikdy nedovolila a tak mě napada, ze když už mi je 18, nepotrebuju souhlas rodinného zástupce, chci se jenom zeptat, jaky mate nazor na antikoncepci vy a jestli je to dobrý napad, dekuji❤️

Strana
z2
gracinka7
6. led 2021

Normálně si o prášky řekni doktorovi. Jsi plnoletá, tvojí mámě do toho nic není.

michaela1990xx
6. led 2021

@houskan ne, nikdy žádný. Po vysazení sem do měsíce otěhotněla.

priefi
6. led 2021

@houskan brala jsem to 9 let a už to svinstvo nechci vidět. Po vysazení mi začalo být mnohem lépe, jak fyzicky, tak psychicky. Je to pohodlná cesta k neotehotneni, o tom žádná, ale je to svinstvo.

veronika9595
7. led 2021

@zuzka017 do jisté míry s tebou souhlasím, ale na druhou stranu vzhledem k věku bych to na příteli prostě nenechávala... mladým klukům se s v tomhle prostě nedá věřit, a pokud slečna nechce do roka řešit téma zda být 19ti letou maminkou nebo jít na potrat, což je prostě realita jak to chodí, tak je podle mne i přes nevýhody prášků lepší je radši brát a vysadit je až když je člověk dost zodpovědný na to aby se uchránil jinak 🤷🏻‍♀️Já bych teda své dceři asi nebránila, lepší brát nějaký čas prášky než potom řešit ty následky 🤷🏻‍♀️ Jen bych jí poinformovala o tom jaké mohou nastat nežádoucí účinky aby je případně poznala a taky bych jí doporučila aby je nebrala moc dlouho, jak píší ostatní spoustu let v kuse.

Strana
z2