icon

Bolest podbřišku při pohybu. Máte podobnou zkušenost?

lujhu
2. led 2024

Holky mám dotaz už druhý den mě začalo bolet pod břichem ale jenom když se nějak pohnu, např lehnu vstanu z postele a nebo když to zmáčknu bolí to jen dole ve prostred, nikdy jsem to neměla , zítra mám termín menstruace , jinak mám hodně nepravidelný cyklus , měly ste někdo něco podobného? Jinak zítra letím k Dr

lencaa11
2. led 2024

@lujhu může to bejt příprava na Ms ,může to bejt cysta ,myom ,nebo jen hormony a nebo TT cokoliv pokud je ta bolest že se nedá vydržet tak k lékaři to je jasný

lenkalubina
2. led 2024

Slepák? Podrážděný🤔

lujhu
autor
2. led 2024

@lencaa11 no právě to není tak hrozný zabolí to občas , zacejtim to jako kdyby jsem měla namoženou dělohu 😃 jinak v kuse to nebolí

lujhu
autor
3. led 2024

@lujhu dnes jsem byla u dr , takže cysta to není ani myom vše na ultrazvuku bylo OK , vzaly my krev na hcg tak uvidím

lencaa11
3. led 2024

@lujhu tak to je dobře že je vše ok tak uvidíte co krev třeba to ani skrze gynekologii nesouvisí

helen_h
3. led 2024

@lujhu Může to být spojené s nadcházející ms anebo to značí těhotenství, kdy se děloha začíná trochu připravovat (roztahovat). Pokud se bolest nestupňuje, neplašila bych, občasné zabolení nebo píchnutí v době před ms považuji za normální. Zvlášť když je to teprve 2 dny.

lujhu
autor
3. led 2024

@helen_h No ono to na konci prosince cca 28.29.12 bolelo jako před ms když mají prit to jsem si říkala to asi dostanu dřív, pak to přestalo a začalo bolet jinak jako namoženina při lehu vstaní nebo nějak když se jinak pohnu a někdy i když jsem v klidu v leze

lujhu
autor
3. led 2024

@lencaa11 no možná,já si ani tenhle měsíc nedělala žádný tt pac sem si říkala to asi zas nevyjde už mě nebaví každý měsíc testovat 😃