Bolest v pravém podbřišku. Je možné, že se jedná o zánět močáku?

martinatrg
14. pro 2020

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti. Včera večer jsem měla menší plynatost a poté mě začalo bolet v pravem podbřišku, ale je to skoro ještě pod kalhotkami. Od té doby také chodím častěji na malou. Je pravda, že jsem v této zimě nosila sukně a zima mi byla. Je možné že se jedná o zánět mocaku? Je to takový nepříjemný tlak a občas palivy.
Bojím se hrozně diagnózy slepeho střeva. Ale když jsem si mačkala druhy podbrisek tak žádná pichlava bolest na pravém podbrisku nebyla (takto jsem si vyhledala ze ma bolest slepak)
Teplotu mám 37 ale nevím jestli to je z nervů nebo z noci kdy jsem toho moc nenaspala.
Bojím se také něco sníst (ne že bych neměla hlad nebo chuť) ale když má někdo slepak tak by jíst neměl…Nebo to jsem se dočetla. Možná o tom čtu příliš ale strach dělá svoje. Prosím o rady nebo případně zprávy jestli se Vám to taky některé stalo :lol:
Taky podle menstruacniho kalendáře jsem měla mít včera ovulaci, ale nevím jestli to souvisí.
Zase nechci někde trajdat aby mi neřekli že mám zarazene před :D
Díky za všechny reakci.

g_m
14. pro 2020

Takže, jakožto odborník na internetové stanovení diagnózy bez toho, aniž bych na někoho šahala, bych to viděla následovně:
- ovulace
- slepák
- močák
A možná taky všechno dohromady nebo taky něco jiného...
Hoď si brufen, čurací čaj a pokud do zítra nebude líp a bolest bude stupňovat, jdi k doktorovi a nehledej rádoby diagnózy na netu.

keksik002
14. pro 2020

Nikdy si zadne diagnozy neheldej na netu ;) zavolej obvodakovi.. Ja bych na nic necekala, pokud jde o zanet mocaku, mohla bys taky v noci frcet na pohotovost.

adenka84
14. pro 2020

@martinatrg pokud máš bolesti a teplotu k tomu zajdi di k lékaři.. Tady na netu nehledej pomoc...
Já když měla slepák tak mě bolelo celé břicho a teplotu jsme měla též 37°C.. podle příznaků - nepříznaků závěry dělat nemůžeš..
Držím palce

te_reza
14. pro 2020

Když ženskou bolí spodek, je to XY příčin. Zkus zahájit uro léčbu a uvidíš. Uro čaj, teplo, lichorerisnice....