Boule na spodní čelisti. Nemáte podobnou zkušenost?

lucifux
5. lis 2020

Zdravím. Holky asi dva dny zpět mě bolela spodní pravá osmička. Před chvílí jsem přišla na to, mám na té samé straně u spodní čelisti bouli, která na dotek bolí. Boule při zvednutí hlavy, sahá až ke krku. Osmička není zcela venku, nemám tam na ní už místo, nevejde se mi tam, roste vybočená směrem do tváře. A i přes veškeré moje úsilí, se mi v těhotenství dosti zkazili zuby.
Nemáte s něčím takovým některá podobnou zkušenost?

leniczka23
5. lis 2020

@lucifux bude to zvětšená uzlina.

lucifux
autor
5. lis 2020

Osmičky by potřebovali všechny ven, ale já jsem posraná až za ušima. Mám opravdu strach. Dělá se trhání zubů, přìpadně i v celkové anestezii. Lokální bych asi psychicky nezvládla.

marcicek84
5. lis 2020

@lucifux a muze to byt zanet a az z toho bude zanet okostnice,tak ti pujde o zivot,prosim te,res to,jsi mama,tvoje deti potrebuji mamu zivou a zdravou...taky jsem mela neco podobneho u jedne osmicky ale probihalo to skyte bez boule byl tam zanet kolem osmicky a pak pri trhani objevili kapsu plnou hninu az do krku,bylo to pod osmickou,takze urcite bych sla na tvem miste k zubari a resila to...

mamikry
5. lis 2020

@lucifux Když mi rostly osmičky, měla jsem taky bolavé místo pod celisti, nekdy me az bolelo v krku, ale velkou bouli jsem nemela. Mohla by to byt uz zminena uzlina, ale zubare bych v tomhle pripade urcite vyhledala.

kittystar
5. lis 2020

@marcicek84 taky mě trápí něco obdobného. Jak se to prosím projevovalo u Tebe? Dekuju.

lucifux
autor
6. lis 2020

@marcicek84 ale mě už nebolí ten zub, jen ta boule na čelisti.

lusi004
6. lis 2020

@lucifux řešila jsem to samé na jaře, byla jsem i na rentgenu, zda to není menší nádor, nahmatala jsem to i pod čelisti. Nakonec to byl opravdu zánět pod zubem. Zuby mi nebolely, boulicka na omak ano.

marcicek84
6. lis 2020

@kittystar kolem zubu uvnitr pusy se sem tam udelal zanet,ktery se vzdy vylecil,tedy boulicka se neudelala,o kapse hnisu jsem se dovedela az pri vytrzeni zubu,uzbmam venku 3 osmicky,vrchni v pohode,spodni peklo