Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?
Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉
@katkatomaskova ahojik mam nastup ted 17.9 a kolem 1.10 bych mela dostat menzes 😐 jak je ro s prodlouzenim pobytu? Pokud schvali tak si pak doplacim tyden ubytko nebo jeste neco?
Ahoj holky, mám k dispozici asi 5 slevových poukazů do Frantovek, kdo by měl zájem, pisněte mi na mail: m.kalocova@seznam.cz, chodím jsem tak sporadicky a ráda je věnuji, ať to máte aspoň o krapet levnější.
Hezký den.
Markéta
Ahoj holky, jak je to s pendolinem do FL. Zastavuje přímo ve stanici FL, že? Někdo tu psal, že jede myslím až k aquaforu. Jak jste to stíhaly do hotelu, má být nějaká výluka a zpoždění 😨
Holky s obědem se na hosty v den příjezdu vždy čeká 🙂
Ahoj holky nejedete nekdo kolen 1.10.? Budu mit jednoluzko tak hledam nekoho na zabiti nudy
@fizikova super tak se určo domluvime na setkání a ještě tam bude @anicka1211 🙂
Super holky 🙂 a ja se bala ze nebudu mit s kym tam pokecat atd ☺ ja jesu kvuli neplodnosti
no holky určitě se musíme domluvit a setkat se tam 🙂
@anicka1211 ty nastupujes kdy? A kam?
@fizikova já nastupuju taky 17.9., budu v Radbuze.
Moc si to užijte, holky! Na lázně moc ráda vzpomínám, byla jsem na přelomu května/června. Napsala jsem článek, tak můžete mrknout na tipy, co tam jde dělat a podnikat.
https://www.modrykonik.cz/blog/lennus/article/frantiskolazensky-lecebny-pobyt-0jd06w/
@anicka1211 Já budu taky na Radbuze. Akorát jedu už tedka v neděli. Můžem se pak sejít 🙂
@anicka1211 ahoj ☺ to je super 😊tak pak musime dat sraz ☺

@veruf ja dostala lazne po prvnim neuspesnem ivf