icon

Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá?

pajda
26. kvě 2008

Ahojky, je tady někdo, kdo pojede v červnu do Františkových lázní? Nebo už tam třeba byl? Ráda bych věděla, jak to tam probíhá, jaké mě čekají procedury apod. Díky za příspěvky. 😉

fizikova
28. srp 2017

@veruf ja dostala lazne po prvnim neuspesnem ivf

fizikova
31. srp 2017

@katkatomaskova ahojik mam nastup ted 17.9 a kolem 1.10 bych mela dostat menzes 😐 jak je ro s prodlouzenim pobytu? Pokud schvali tak si pak doplacim tyden ubytko nebo jeste neco?

skillever
Odpověď byla odstraněná
trisha_88
31. srp 2017

Ahoj holky, mám k dispozici asi 5 slevových poukazů do Frantovek, kdo by měl zájem, pisněte mi na mail: m.kalocova@seznam.cz, chodím jsem tak sporadicky a ráda je věnuji, ať to máte aspoň o krapet levnější.

Hezký den.

Markéta

raelyn
5. zář 2017

Ahoj holky, jak je to s pendolinem do FL. Zastavuje přímo ve stanici FL, že? Někdo tu psal, že jede myslím až k aquaforu. Jak jste to stíhaly do hotelu, má být nějaká výluka a zpoždění 😨

itworks
5. zář 2017

@raelyn ahoj,stavi přímo ve stanici FL, u aquafora nezastavuje. Co se týče nástupu, tak bych se domluvila přímo na recepci, že přijedeš později.Obed už stejně asi nestihnes.

trisha_88
5. zář 2017

Holky s obědem se na hosty v den příjezdu vždy čeká 🙂

raelyn
5. zář 2017

@trisha_88 no, tak uvidím, jestli se najím 😉

@itworks tak super, jízdenku už mám, jen jsem si nebyla jistá, kde budu vystupovat. A co jinak, jak pokračuješ? Dlouho jsi se neozvala (v jiné skupině tedy 🙂 )

itworks
5. zář 2017

@raelyn byka jsem v Adlerovi a oběd už nedostala, ale měla jsem nástup ve středu 🙂 už na koníka moc nechodím, 3.ivf po lázních se moc nepovedlo, takže mám pauzu od všeho 😉 pořádně si to tam užij, je tam krásně.

mzat1
5. zář 2017

Ahoj holky nejedete nekdo kolen 1.10.? Budu mit jednoluzko tak hledam nekoho na zabiti nudy

linusha
5. zář 2017

@mzat1 já tam budu od 24.9 tak se můžeme potkat. V kterém lázeňském domě budeš bydlet? 🙂

mzat1
5. zář 2017

@linusha na pawliku a ty?

linusha
5. zář 2017

@mzat1 na Metropolu 🙂

mzat1
5. zář 2017

@linusha to je bezva. Jak se domluvime? Da se tady poslat soukroma zprava?

linusha
5. zář 2017

@mzat1 dá, nahoře je obálka a přes ni jde psát sz 🙂 Tak se můžeme domluvit právě přes sz 🙂

fizikova
5. zář 2017

@linusha Ahoj taky tam budu od 17.9 🙂 v Jesniusu

mzat1
5. zář 2017

@fizikova tak to se jeste stihneme. Pridam se k vam holky

linusha
5. zář 2017

@fizikova super tak se určo domluvime na setkání a ještě tam bude @anicka1211 🙂

mzat1
5. zář 2017

@linusha @fizikova holky a jedete kvuli neplodnosti

mzat1
5. zář 2017

@fizikova je ty si z olomouce, ja bydlim kousek od prerova ale v ol sem bydlela.

fizikova
5. zář 2017

Super holky 🙂 a ja se bala ze nebudu mit s kym tam pokecat atd ☺ ja jesu kvuli neplodnosti

anicka1211
6. zář 2017

no holky určitě se musíme domluvit a setkat se tam 🙂

karol97s
6. zář 2017

@kuzle39 Snídaně jsem rautové. Oběd (výběr 4 jidel) a večeře výběr z 5 jidel. V lete delaji jednou za 14 dní v úterý grilovacky venku na zahrade. 🙂

fizikova
6. zář 2017

@anicka1211 ty nastupujes kdy? A kam?

mzat1
6. zář 2017

@fizikova taky sem se bala, ze bude nuda

fizikova
6. zář 2017

@mzat1 nebude ☺

anicka1211
6. zář 2017

@fizikova já nastupuju taky 17.9., budu v Radbuze.

lennus
6. zář 2017

Moc si to užijte, holky! Na lázně moc ráda vzpomínám, byla jsem na přelomu května/června. Napsala jsem článek, tak můžete mrknout na tipy, co tam jde dělat a podnikat.
https://www.modrykonik.cz/blog/lennus/article/frantiskolazensky-lecebny-pobyt-0jd06w/

kuzle39
6. zář 2017

@anicka1211 Já budu taky na Radbuze. Akorát jedu už tedka v neděli. Můžem se pak sejít 🙂

fizikova
6. zář 2017

@anicka1211 ahoj ☺ to je super 😊tak pak musime dat sraz ☺

Strana