icon

Citalec a vedlejší účinky. Máte zkušenost?

martinaz83
6. únor 2026

Dobrý den,chci se zeptat,byl mě nasazen citalec,beru 6 den,je mě po něm zle,nechuť k jídlu,doktor říkal ,že že začátku to většinou bývá a do 14 dnů to přejde.uz sem něco i zhodila na váze ale nic tragického 1,5 kg.Dostala sem ho na stres atd ze kterého mě bylo právě také zle atd.Ma někdo zkušenost s tímhle lékem?uklidní mě někdo ,že to přejde a bude líp?Dekuju

lv
6. únor 2026

Je to bohužel u nasazení antidepresiv časté, bude to lepší

martinaz83
autor
6. únor 2026
@lv

Je to bohužel u nasazení antidepresiv časté, bude to lepší

@lv děkuju aspoň něco pozitivního ,budu to muset vydržet teda ach jo

martivit92
6. únor 2026

Používal přítel, potom se to zlepšilo

martinaz83
autor
6. únor 2026
@martivit92

@martivit92 také měl tyhle nežádoucí účinky?tak hlavně,že se to zlepšilo

martinaz83
autor
8. únor 2026
@martivit92

@martivit92 zdravím prosím můžu se ještě zeptat,snížila se i váha?mě se teda snížila ,ale někdo říká,že se někomu že začátku sníží a pak půjde nahoru

martivit92
8. únor 2026
@martinaz83

@martivit92 zdravím prosím můžu se ještě zeptat,snížila se i váha?mě se teda snížila ,ale někdo říká,že se někomu že začátku sníží a pak půjde nahoru

@martinaz83 přítel byl strašně hubený, stres do toho antidepresiva a zhubl 10kg.. teď už to bude půl roku co nic nebere a konečně vypadá jako zase chlap

martinaz83
autor
8. únor 2026
@martivit92

@martinaz83 přítel byl strašně hubený, stres do toho antidepresiva a zhubl 10kg.. teď už to bude půl roku co nic nebere a konečně vypadá jako zase chlap

@martivit92 jejda,takže si taky užil ,takže prostě vyčkat říkáte

martivit92
8. únor 2026
@martinaz83

@martivit92 jejda,takže si taky užil ,takže prostě vyčkat říkáte

@martinaz83 ano, chce to čas. On užíval citalec a ještě jedny, měl dvoje antidepresiva... Měl návaly, točila se mu hlava, bylo mu blbě od žaludku, do toho měl myslím průjem. Pak to bylo lepší. Prosila jsem ho od jedny antidepresiva vysadí, tak vysadil a potom časem vysadil i ten citalec. Začal jíst, cvičit a je mu o dost lépe konečně 🙏🏻 .