icon

Co pomáhá na večerní bolest hlavy?

eliska1998
6. srp 2025

Ahoj holky prosim co vam zabralo na bolest hlavy? Vzdy me zacne bolet az večer a nechci do sebe cpát paralen 😭 dekuju 🩷

lv
7. srp 2025

Magnezium, B vitaminy, dostatecne pit

dashyyy
7. srp 2025

Co děláš za práci? Nebo děláš přes den něco náročného na krční páteř? Mně od pravidelných bolestí pomohla fyzio, hrozně jsem si přetěžovala krk, pak kontrola na očním, večerní bolest byla i od přetížených očí. Dostala jsem cviky na fyzio, chodím do fitka posilovat a mám klid. Pravidelně beru hořčík, céčko, káčko, déčko

levandule_k
7. srp 2025

A víš důvod bolesti hlavy? Může to být od krční páteře, můžeš potřebovat brýle a jak namáháš oči, tak tě pak bolí hlava. Můžeš zažívat moc hluku, což třeba dva sourozenci, kteří mezi sebou neustále soupeří, umí udělat dost hluku.

1pomnenka
7. srp 2025

Pokud jsi těhotná, tak bych si nic nebrala.

nanyh
7. srp 2025

Ahoj. Já trpím na migrény s aurou a jsme v podobném TT. Doktorka mi předepsala normálně Nimesil. Půlku. Ještě jsem si teda nevzala. Snažím se to vždy zaspat a dát studený na hlavu. Jinak magnézko a hodně pít. 😊

eliska1998
autor
7. srp 2025
@lv

Magnezium, B vitaminy, dostatecne pit

@lv dekuju 🩷

eliska1998
autor
7. srp 2025
@dashyyy

Co děláš za práci? Nebo děláš přes den něco náročného na krční páteř? Mně od pravidelných bolestí pomohla fyzio, hrozně jsem si přetěžovala krk, pak kontrola na očním, večerní bolest byla i od přetížených očí. Dostala jsem cviky na fyzio, chodím do fitka posilovat a mám klid. Pravidelně beru hořčík, céčko, káčko, déčko

@dashyyy Nene jsem doma mam rizikové ale nejak se nenamáhám prave 😏

eliska1998
autor
7. srp 2025
@levandule_k

A víš důvod bolesti hlavy? Může to být od krční páteře, můžeš potřebovat brýle a jak namáháš oči, tak tě pak bolí hlava. Můžeš zažívat moc hluku, což třeba dva sourozenci, kteří mezi sebou neustále soupeří, umí udělat dost hluku.

@levandule_k Netuším ten důvod vubec🙄 no mam doma dceru ale je zlatíčko takze opravdu netusim😭

eliska1998
autor
7. srp 2025
@nanyh

Ahoj. Já trpím na migrény s aurou a jsme v podobném TT. Doktorka mi předepsala normálně Nimesil. Půlku. Ještě jsem si teda nevzala. Snažím se to vždy zaspat a dát studený na hlavu. Jinak magnézko a hodně pít. 😊

@nanyh Dekuju je fakt ze bych mela vic pit ale nikdy jsem extra hodne nepila tak bych to mela napravit 🩷 a s tim magnézkem urcite zkusim 🩷

levandule_k
8. srp 2025
@eliska1998

@levandule_k Netuším ten důvod vubec🙄 no mam doma dceru ale je zlatíčko takze opravdu netusim😭

@eliska1998 Zkus nějaké cviky na protažení krční páteře, zad. Pokud hodně taháš malé dítě a nemáš správně posílené svaly, tak se u toho různě vykřivuješ, taháš to něčím, čím nemáš a pak tě hlava může bolet od zad.