icon

Dlouhodobá bolest a bulka v prsu

anickajirka
25. únor 2016

Ahojte maminky.Najde se tady někdo, kdo měl dlouhodobou bolest prsa jednoho a bulku...?

prezdivkos
25. únor 2016

Tak mě prsa bolí téměř pořád a bulku mám na jednom velkou asi jako hrášek už cca 1,5 roku. Byla jsem 2x na vyšetření, musím hlídat aby nerostla, ale prý je to je cysta. Ovšem nemám z toho dobrý pocit.. ☹

lenbela
25. únor 2016

@anickajirka Zkušenost nemám, ale i kdyby to měla být jen nějská "blbost", neváhej a k doktorovi. Hned!

anickajirka
autor
25. únor 2016

a brali vám z toho vzorek?No já jdu zítra na sono, tak se celkem bojím

prezdivkos
25. únor 2016

Ne, chodím jen na sono.

prezdivkos
25. únor 2016

A prsa mě prý bolí proto, že mám hrozně rozvětvenou mléčnou žlázu...

anickajirka
autor
25. únor 2016

@lenbela ano zítra jdu na sono.Ale mám štěstí, že mám známou na fakultce.Jinak čekačky po celé Ostravě nejméně měsíc

anickajirka
autor
25. únor 2016

@prezdivkos aha, no je to možné, pokud tě bolí obě.Nevím, ale asi bych chtěla aby vzali vzorekm nevím jak se tomu říká

xleni
25. únor 2016

@anickajirka ja měla bulku cca od 20, hlídali mi ji na gynde. Byl to nějaký fibroadenom - už si nevzpomínám, co to je, ale nic hrozného to nebylo. Za 4 roky po objevení najednou zacala růst a dost bolet. Cca 11 mela, sla jsem hned na operaci.

xleni
25. únor 2016

11 mm 🙂

andilek85
25. únor 2016

Já ji mám udělali se mi po kojení 2 bulky měla jsem jít na odsati a během 2mesicu se zmenšili o půlku a nakonec během měsíce úplně... Po roce se mi udělala v podpaží a sono a uzlinka hlídat a nic po půl roce se mi zmenšila ...klid určité to je jen srazenym mlékem nebo uzlinka😉

lenbela
25. únor 2016

@lenbela Chválím, to je moc dobře. Držím palce.

lenbela
25. únor 2016

@anickajirka To bylo samozřejnmě určené pro vás ;)

anickajirka
autor
25. únor 2016

@andilek85 sražené mléko určitě nee, rok a půl už nekojít, zánět prý taky nee, no mám i jiné potíže, občasná nevolnost, motání hlavy, dost se zadýchávám...proto mám i celkem strach

anickajirka
autor
25. únor 2016

@xleni a bylo to ono co tvrdili?

betelgeuzz
25. únor 2016

Před Vánocemi mě začalo bolet jedno prso, měla jsem ho i červené, zarudlé, gyndr mě poslal na sono. Tam zjistili, že tam mám cystu a nějaké hormonální změny , které by měly přejít. Za pár dní to přešlo. Ale píši ti hlavně, že první, co mi dr na sonu řekl bylo, že nádory většinou nebolí. Tak snad to je i u tebe nějaká maličkost, cysta, nebo něco podobnýho.

anickajirka
autor
25. únor 2016

@betelgeuzz no mě právě bylo řečeno, že některé typy bolí no

andilek85
25. únor 2016

@anickajirka mě se udělala bulka v podpaží po roce a půl po kojeni

xleni
25. únor 2016

@anickajirka jojo bylo.

anickajirka
autor
26. únor 2016

tak holky jsem ze sona doma.Strašně příjemná doktorka.Tak kde vás to bolí, kde lékařka nahmatala bulku...a že tam nic nevidí, že je vše v pořádku.A já na ni, no a z čeho ,ě to může teda bolet 2 měsíce?že je to už dlouhá doba.A ona no jak to mám vědět?Tot vše dala mi zprávu, že je vše OK a šla jsem.Tak se mi ulevilo, ale z čeho toteda může být?Jen tak pronic zanic to přece nebolí