Dlouhodobá bolest a bulka v prsu
Ahojte maminky.Najde se tady někdo, kdo měl dlouhodobou bolest prsa jednoho a bulku...?
@anickajirka Zkušenost nemám, ale i kdyby to měla být jen nějská "blbost", neváhej a k doktorovi. Hned!
a brali vám z toho vzorek?No já jdu zítra na sono, tak se celkem bojím
Ne, chodím jen na sono.
A prsa mě prý bolí proto, že mám hrozně rozvětvenou mléčnou žlázu...
@lenbela ano zítra jdu na sono.Ale mám štěstí, že mám známou na fakultce.Jinak čekačky po celé Ostravě nejméně měsíc
@prezdivkos aha, no je to možné, pokud tě bolí obě.Nevím, ale asi bych chtěla aby vzali vzorekm nevím jak se tomu říká
@anickajirka ja měla bulku cca od 20, hlídali mi ji na gynde. Byl to nějaký fibroadenom - už si nevzpomínám, co to je, ale nic hrozného to nebylo. Za 4 roky po objevení najednou zacala růst a dost bolet. Cca 11 mela, sla jsem hned na operaci.
11 mm 🙂
Já ji mám udělali se mi po kojení 2 bulky měla jsem jít na odsati a během 2mesicu se zmenšili o půlku a nakonec během měsíce úplně... Po roce se mi udělala v podpaží a sono a uzlinka hlídat a nic po půl roce se mi zmenšila ...klid určité to je jen srazenym mlékem nebo uzlinka😉
@anickajirka To bylo samozřejnmě určené pro vás ;)
@andilek85 sražené mléko určitě nee, rok a půl už nekojít, zánět prý taky nee, no mám i jiné potíže, občasná nevolnost, motání hlavy, dost se zadýchávám...proto mám i celkem strach
@xleni a bylo to ono co tvrdili?
Před Vánocemi mě začalo bolet jedno prso, měla jsem ho i červené, zarudlé, gyndr mě poslal na sono. Tam zjistili, že tam mám cystu a nějaké hormonální změny , které by měly přejít. Za pár dní to přešlo. Ale píši ti hlavně, že první, co mi dr na sonu řekl bylo, že nádory většinou nebolí. Tak snad to je i u tebe nějaká maličkost, cysta, nebo něco podobnýho.
@betelgeuzz no mě právě bylo řečeno, že některé typy bolí no
@anickajirka mě se udělala bulka v podpaží po roce a půl po kojeni
@anickajirka jojo bylo.
tak holky jsem ze sona doma.Strašně příjemná doktorka.Tak kde vás to bolí, kde lékařka nahmatala bulku...a že tam nic nevidí, že je vše v pořádku.A já na ni, no a z čeho ,ě to může teda bolet 2 měsíce?že je to už dlouhá doba.A ona no jak to mám vědět?Tot vše dala mi zprávu, že je vše OK a šla jsem.Tak se mi ulevilo, ale z čeho toteda může být?Jen tak pronic zanic to přece nebolí

Tak mě prsa bolí téměř pořád a bulku mám na jednom velkou asi jako hrášek už cca 1,5 roku. Byla jsem 2x na vyšetření, musím hlídat aby nerostla, ale prý je to je cysta. Ovšem nemám z toho dobrý pocit.. ☹