Doporučíte mi gastroenterologa? Tábor, Benešov, Praha

anguly
13. říj 2015

Ahoj. Neznáte, prosím , někdo lékaře, který se speializuje na střevní záněty ideálně někde v Táboře, Benešově nebo v Praze.
V těhotenství jsem začala mít střevní potíže, po porodu jsem byla u jednoho u nás vyhlášeného lékaře, který mi po kolonoskopii řekl, že mám ulcerózní kolitidu... Pak jsem si volala o výsledy biopsie a sestřička mi řekla, že se to s tou ulcerózní kolitidou shoduje jen v 1 znaku, tak že to nebude tak zlé, že se pan doktor jen bál aby to nebyla ta ulcerózní kolitida... No jo, ale pan doktor se pak neuráčil mi nic vysvětlit, jen mi řekl, že výsledky jsou celkem dobrý. Tak nevim, co si o tom mám myslet. Bylo toho víc, s čím jsem nebyla spokojená, tak si klidně za kvalitním lékařem dojedu na druhý konec republiky 🙂

Potřebovala bych doktora, kterého nebude obtěžovat mi všechno vysvětlit a s kterým bych mohla diskutovat např. o tom, jestli jsou na toto nějaký léky s kterýma můžu kojit.

Budu moc moc vděčná jestli mi někoho fakt dobrýho doporučíte.

Děkuji převelice 🙂

jerrysskating
14. říj 2015

Já vím že se tím zabývaji na klinice Iscare v Praze. Manžel tam dochází z jiného důvodu, ale prý jsou tam doktoři dobří.

anetka1701
14. říj 2015

@anguly a kde jsi prosím byla? Já tedka řeším něco podobného, tak hledám i negativní reference...

pajula123
14. říj 2015

@anguly Vím, že to nesplňuje zadání Tábor, Benešov nebo Praha, ale vynikající je MUDr. Tomáš Vaňásek, Ph.D. z Hradce Králové. Chodí k němu můj brácha (ulcerózní kolitida) a moje neteř (Crohnova nemoc), oba si ho moc chválí, je fakt profesionál, umí léčit, a současně je i velice lidský, zajímá se o pacienty a tak.

janazzz
14. říj 2015

Ja jsem kvuli tehotenske cholestaze chodila k mudr. Benkovi na polikliniku do Vysocan v Praze

jitkacb
14. říj 2015

V Českých budějovicich.Mudr Compel.je to super doktor.Byla jsem u něj na Gastroskopii a byla jsem moc spokojená.Všechno mi vysvětlil a dal mi i léky na kterých jsme se domluvily.Takže za mně jedině k němu.

im4fun
14. říj 2015

@anguly ja chodim k mudr. Viktorovi Komarkovi. A jsem dost spokonena

anguly
autor
14. říj 2015

Všem mnohokrát děkuju. Určitě se na všechny doporučené mrknu 🙂

anguly
autor
14. říj 2015

@anetka1701 : byla jsem v Benešově u MUDr. Hajase. On není špatný doktor ani to není žádný hulvát, ale chodí k němu mraky lidí a on to absolutně nepobírá a pak to podle toho vypadá.