Hnusná prsa a sebevědomí...

beruska99876
6. lis 2023

Ahoj, mám takovou intimnější potíž.

Je mi 22 let a mám krásného dvouletého chlapečka. Ale sebevědomí mi šlo od porodu hrozně z kopce. Všude vidím holky v mém věku, co mají krásná prsa, dokonce i starší a dětné ženské mají plné výstřihy a já? Já mám jen vykojenou kůži. Kojila jsem jenom pár týdnů a i přesto vypadám, jako bych odkojila těch dětí pět. S tátou malého máme vztah dobrý, ale už nejsme spolu a já už několikrát čelila tomu, že se se mnou chlap přestal stýkat kvůli tomu, že mám hnusná prsa. Dva mi to dokonce na plnou hubu řekli. Rozhodně teď nehledám nikoho na vztah, spíš jen na občasný sex a kromě vyložených zoufalců se se mnou nikdo scházet nechce a důvod už vím delší dobu. Jsem z toho hrozně nešťastná, nechci do konce života být bez sexu, jsem přece jenom pořád ještě žena a řekla bych, že docela mladá
Jsem hubená, v obličeji taky žádná hrůza... Ale ta prsa vždycky každého zaskočí. Na plastiku peníze nemám, jsem pořád na rodičáku a z brigády doplácím věci, co rodičák a otec malého nepokryjí. Co s tím? Mám prostě prsa schovávat?
Vztah teď určitě nechci, protože nechci malého v tomhle věku seznamovat s nějakým jiným chlapem, ale ten sex mi prostě chybí a nějakého zoufalce nechci.

hankapiiisek
6. lis 2023

@beruska99876 promiň, ale chlap který ti na plnou pusu řekne že máš hnusná prsa je debil. Jestli je to vážně tak hrozné a necítíš se v nich tak třeba časem si pořídíš jiná ( osobně bych do toho nešla).

g_m
6. lis 2023

Mám po dvou dětech, mám velké bradavky, velkou a hnusnou jizvu přes celé břicho a k tomu vpichy po dvojí laparoskopii a jako bonus pár kilo navíc. I přesto mám chlapa, který toto vůbec neřeší a pokud by řešil, tak ať s jde najít lepší, s takovým chlapem není třeba být. A upřímně pokud člověk hledá normální vztah, tak ten na prsou závislý rozhodně není.
Spíš teda nechápu, s kým si chceš jen tak zašukat, když nechceš vztah - to bude stejně zoufalec, ne? To bych raději hledala normální funkční vztah než nějakého debila, který se ti ve finále vysměje a nic z toho nebude...

beruska99876
autor
6. lis 2023

@g_m Tak jsou i chlapi, co zrovna nehledají vztah. Každý máme svoje potřeby, na tom nic zoufalého není. Já tedy momentálně nemám jinou možnost, než nemít ani chlapa ani sex a už si začínám pomalu zvykat. Asi jsou dnes lidé přesycení modelkami z instáče a my normální ženský na tom tratíme.

beruska99876
autor
6. lis 2023

@hankapiiisek No to bude třeba za deset let, než na ně budu mít. Opravdu nemám peněz nazbyt, natož na rozmar, jako je plastika prsou. A asi holt budu muset být deset let bez ničeho, protože o mě žádný chlap ani nezavadí, prý jsou moje prsa vyloženě odpudivá.

lauriak
6. lis 2023

Tak to neviem kde takych chlapov hladas. Ja mam aj kila navyse, prsa ovisnute po dohoromady 3 rokoch kojenia, strie, vytahane brucho a stale mam nejakych napadnikov. Aj mladsie rocniky 🙈 Skor ako o prsiach to bude o tvojom sebavedomi a o tom co z teba vyzaruje. Ked ty budes spokojna so svojim zovnajskom (nech je akykolvek) pojde s teba uplne ina energia a nebudes mat problem najist si normalneho chlapa.

l_
6. lis 2023

@beruska99876 mas urcite jine prednosti a clovek co ti tohle rekne, nestoji ani za fn.. dostal by facku a cus.. venuj se sobe, diteti, praci.. najdi si nejakyho konicka a chlapy chvilku neres ;) ono to prijde, az to nebudes cekat..

Ja nejsem ani hezka, ani bohata, ani enmam peknej barak, ani hubena nejsem... A mam skvelyho chlapa.. a je se mnou i pres to ze jsem mela dcerku.. a proste me ma rad, takovou jaka jsem.. a o tom to je.. a strasne mi pomohl z sede mysky se zase citit zenou...

beruska99876
autor
6. lis 2023

@lauriak No když to člověku řekne několik na sobě nezávislých lidí, tak to asi nebude náhoda... Přitom se o sebe jinak starám, akorát tohle by asi zamávalo s většinou žen, kdyby jim to někdo řekl. Sebevědomí mám na nule a asi se to jen nezmění.

beruska99876
autor
6. lis 2023

@l_ Tak vzhledem k finančním a časovým možnostem moc koníčků mít nemůžu, ale na chlapy už úplně kašlu, je mi z nich smutno a špatně zároveň. Byla jsem hrozně hezká, než jsem měla dítě, ale jak zmizela prsa, šlo to všechno do háje. Už po mně ani les neštěkne a jsem z toho hrozně smutná. A to hledám ve všech věkových kategoriích.

bramarfi
6. lis 2023

@beruska99876 Určitě jsi pořád hezká, neshazuj se. Ta vizuální krása je pomíjivá, není dobré na ní vystavět svůj život. Ona totiž není ani to nejdůležitější. A ti správní muži, ti to vědí. Dopřej si oddech, zkus se od svých představ o prsou a od blbečků, kteří je hodnotí, oprostit. Navíc, cca polovina mužů jsou "dolňáci" 🙂

teenyel
6. lis 2023

@beruska99876 tohle bude spis o sebevedomi. A s prominutim jen na su*acku si ve finale muzes koupit nejake spodni pradlo, co nemusis sundavat a x chlapu z toho bude paf, protoze mnohdy i priznaji, ze je pekne pradlo na babe pritahuje vic, nez uplna nahota (muj manzel je tedy vyjimka, ten si na tohle nepotrpi vubec a me to popravde i trochu stve, protoze jsem si na pradle vzdy ujizdela). Jinak tenhle problem jsem mela taky a do plastiky jsem sla. Nelituji ani koruny, protoze mi to vratilo sebevedomi. Nektere zeny se s tim dokazi smirit, ja to nedokazala. To stejne s vytahanou kuzi na brise. U mne to byl ovsem problem nejen esteticky (coz by se pradlem dalo resit), ale i prakticky. Nemohla jsem mit jakykoliv vystrih a predklonit se, jinak mi s prominutim vytekly z podprsenky a ukazala bych i co nechci. A ze se mi to parkrat stalo....nic prijemneho, kdyz to clovek zjisti po buhvijake dobe, ze si nekudy chodi, ale jedno prso se mu uz do podprdy nevratilo a vsichni kolem najednou blbe koukaji. Bylo mi tenkrat 23 a tohle mi zpusobovalo velky komplex. Ale pravdou je, ze o penezich je to opravdu dost. Tak bud vydrzet po materske nasetrit, a pokud se s tim nesrovnas, tak to lze nekde i na splatky (ano, neni dobre byt kdekoliv dluzna, ale sama jsem to tak udelala, protoze nez bych po takove castce nasetrila, musela bych s tim zit dele, nez jsem byla schopna psychicky zvladnout - a opet rikam - nelituji toho).

l_
6. lis 2023

@beruska99876 hele jestli jsi takhle negativni a rovnou rikas ' mam osklivy prsa' tak to k sobe pritahujes..
Ja ted koukala na svoje fotky z nacti.. mela jsem za to, ze jsem byla tlusta uz tehdy.. rikali mi burte.. tak jsme musela bejt tkusta.. hele.. nebyla.. nikdy jsem nebyla tintitko, ale byla jsem normalni.. ale to vsugerovany udelalo svy.. ted ti neresim, udelam si z toho prdel, a vis co? Nikdo to neresi, ze mam par kilo na vic..
A mam v okoli blizkou zenu, ktera ma prsa 'jako vyschle rozinky' a chlapa ma, ze se za nim kdejaka otoci ;)

Je to o tobe, o tve sebelasce, o tvem sebevedomi.. prsa neres, proste jsou takova, tecka. Sama rikas, ze tes s tim nic nezmuzes.. tak je prijmy..

A konicky.. staci vypadnout z baraku, nemusi to bejt hned o penezich.. jen chtit....

jirovapa
6. lis 2023

@beruska99876 měla jsem před dětmi krásná kulatá prsa vel B, nyní nemám ani A. Když si lehnu na záda, tak vypadám jak chlap 🤦‍♀️. Mám 3 děti. Taky jsem z toho byla zoufalá, ale nakonec jsem si řekla, že prsa nejsou všechno. Časem se třeba dočkám nějakých pěkných prsou. Tím jsem chtěla říct, že je hodně věcí v hlavě. Když si budete připadat hezká a sebevědomá, tak ty chlapi vás budou vnímat jinak.

marselina
6. lis 2023

@beruska99876 po trech detech prsa na brise, doslova vycucany pytle, velky dvorce jako tacky od piva.
Trapilo me to, tak ze ja sla na plastiku, platil manzel. Byt sama, nemam na to co si budem.
Tak ze ti uplne rozumim, ze se timto trapis. Chlap, ale ktery ti rekne hnusne veci na tvoje prsa neni ten spravny a pravy chlap. Vse si vezme svou dan, mas krasneho, zdraveho chlapecka. To je nejvic. Krasa je pomijiva a ty si vaz hlavne sama sebe a sveho tela, ktere ti umoznilo stat se maminkou❤️

janule0123
7. lis 2023

@beruska99876 bude to znít blbě, sle zacni se o sebe starat a věnovat se sobě, jinak se vyladis a budeš zas přitahovat jiný typy …jednu dobu po rozchodu se kolem me motali furt ti stejni povahově… stejni jako ten co jsem se s nim rozešla a stejni pravé v důvodu rozchodu …prsa nejsou to na čem vše stojí a padá… ale pokud si hledají někoho jen na sex, tak třeba mužů byt borci ze je zajimaji prsa jak z filmu… a nic dalšího … potrebujes něco takovýho? A povahové to nebude nic moc když ti něco takovýho rekne … rekla bys borcovi, ze te nezajímá protože ho má malyho? Ikdyby to byla pravda, reknes něco jinyho …takže zrovna tohle za to nestojí … pro nehledat někoho na vztah? Nemusíš ho hned seznamovat s malym a tahat domu …

petulkadodo
7. lis 2023

@beruska99876 Tak jestli hledáš borce jen na sex, tak se nediv, že mu jde jen o tělo. Přitom vůbec nezáleží, jaká máš prsa. Partnera si najde i spousta žen, které mají po rakovině místo prsou jen ošklivé jizvy. Je spousta fajn kluků kolem 30, kteří by chtěli partnerku, klidně i s děckem, ale protože to nejsou úplní casanovové, tak nemůžou žádnou najít. Přitom by jí na rukou nosili. Jestli zatím nechceš vztah, tak zkus jít spíš cestou kamaráda s benefity, se kterým si budeš rozumnět hlavně mentálně. Sexy borci hledající občasný sex bývají dost sobci. A pořiď si nějakou pěknou pushup podprsenku. Já měla většinu svého života lentilky pod kobercem a překvapivě to nikdy nikomu nevadilo, byli dolňáci. Jen jednou mi jeden kamarád řekl, že jak nemá holka aspoň trojky, tak ho to nebere. Hold horňák no.

sorboni30
7. lis 2023

@beruska99876 jednou až přijde muž s velkým M, nebude řešit jaké máš prsa, protože tě bude milovat takovou jaká jsi! Já jsem po rakovině slinivky a jater. Mám po celém břiše jizvu ve tvaru mercedesu. Od shora plic dole do jednoho boku a do druhého..když jsem v plavkách, lidé na mě hledí..měla jsem 32 stehů. Jednou na dovolené jsme se seznámili s mladými lidmi a po pár dnech se mě zeptali, že je to trapné, ale z čeho mám jizvu. Řekla jsem jim, že mě kousnul kdysi žralok. Byli v šoku..pak jsem se začala smát a řekla jim pravdu. No brala jsem to jako vtip.. jenže do plavek taky nevlezu už do dvojdílných... každopádně jsem našla může, který mojí jizvu miluje,.říká, že mi sluší a všechny moje pro mě "vady" bere jako přednosti a líbím se mu celá.. a to je ono. Až najdeš toho pravého, nebude řešit tvoje prsa, ale bude ti ukazovat jak jsi krásná tak jak vypadáš..
Pokud hledáš muze na sex, budou řešit jen postavu.. změn hledání. Nebo zkus nehledat, najde si tě sám.

irmamala
7. lis 2023

@beruska99876 Tak jestli jediné, co jsi mohla ze sebe nabídnout, byly hezké kozy, tak to jsi asi fakt vyřízená... Nevím, moc se mi tahle diskuze nepozdává. Že se to může stát jednou, možná. Ale že každý chlap, na kterého narazíš, to s tebou ukončí jen kvůli prsům? Kdybys řekla, kvůli obří vagíně, tak tomu možná uvěřím spíš 🙂 Ale zrovna prsa obyčejné šuka*ce v ničem nebrání a neumím si představit chlapa, který by odmítl možnost si vrznout, jen proto, že se mu nelíbí tvoje prsa. Pokud nelovíš 25-ti leté modely samozřejmě.

beruska99876
autor
7. lis 2023

@irmamala Říkám, zkoušela jsem všechny věkové kategorie. Já sama bohužel potřebuju trošku vybavenější jedince, jinak z toho mám kulový s přehozkou, takže to je další problém. Proto se ptám, zdá se mám prostě smířit s tím, že dokud si nenajdu vztah, kterej mimochodem opravdu nechci a nemám na něj čas, tak si prostě nezap.cám anebo jestli je nějakej trik, jak chlapa odlákat od prsou na něco jinýho. Protože pushupky fakt nefungujou a hlavně ne tehdy, když se sundají.

beruska99876
autor
7. lis 2023

@petulkadodo Pushupky nefungují, ve všech mi to plave, ať už je to jakkákoliv z nejmenších velikostí. Kůži to prostě nezvedne. Já teď bohužel na vztah nemám absolutne čas skrz syna, brigádu, domácnost... To bych se musela rozdvojit, ne-li roztrojit. Takže díky vám všem tu jsem se dozvěděla, že mimo vztah mám vlastně utrum. Alespoň vím, na čem jsem. Holt i krása jednou pomine.

l_
7. lis 2023

Zmen pristup... Celkove.. tam bude nejvetsi problem...

irmamala
7. lis 2023

Já mám taky mizerná prsa, z žeber mi koukají jen vydudlané bradavky. Ale mám super pushupky z Intimisimi a v těch vypadá všechno super, takže nevěřím že ty máš něco tak extra, že by to nešlo. Pošli fotku, to by mě fakt zajímalo 🙂

beruska99876
autor
7. lis 2023

@irmamala Heleď ale ty pushupky jsou jen navenek. To si je mám nechat na sobě vždycky? Vždyť to ten chlap bude chtít sundat. Pak bude akorát víc překvapenej a zklamanej.

gruyerre
7. lis 2023

@beruska99876 tak jestli ty si vybíráš partnera podle velikosti penisu a odmítáš ty, kteří ho mají menšího, tak se nediv, že si tebe vybírají podle koz. Jste všichni divní a povrchní.

beruska99876
autor
7. lis 2023

@gruyerre Akorát že já s malým nic necítím. To je docela problém, nemyslíš?

l_
7. lis 2023

@beruska99876 a je zas maly kozy nevzrusujou 🤷🏻‍♀️ je to stejny.. jak si myslis ze se cejtej ty s mensim kdyz jim reknes ne? 🙄 Asi skacou radosti ne?

ai30
7. lis 2023

@beruska99876 Kup si sexy podprdu, kterou si nechas pri sexu na sobe (ne push-upku! Tam je pak dira mezi prsama a vycpavkou, to vypada desne), zacni cvicit kegelovy cviky a prestan spat s luzrama.

irmamala
7. lis 2023

@beruska99876 No a jsme u toho. Problém nejsou malá prsa, ale velká vagína 😀 Třeba tě nechtějí kvůli tomu a svést to na prsa je milosrdnější, protože s těma můžeš ještě něco dělat 😀

rozitta
7. lis 2023

Kup si vibrouše👍 a nemusíš shánět nějaké pofidérní chlapy. Já bych teda bez lásky a romantiky s nikým nespala. Na to se mám moc ráda.

beruska99876
autor
7. lis 2023

@irmamala Už několikrát jsem psala, že finance na prsa rozhodně nemám a mít ani nebudu jako samoživitelka. Takže ne, nemůžu s tím nic dělat. Takže ok, podle tvé logiky nebudu mít do konce života sex, protože žádného chlapa s ucházející výbavou nevzrušuje nic jiného, než velký kozy. :D

beruska99876
autor
7. lis 2023

@rozitta Tak to mě třeba nebaví. Já potřebuju přítomnost někoho dalšího, dotek, slova.. Udělat si to umím taky, ale po těch měsících už je to nuda, pořád sama.