icon

Imunita dospělých. Co doporučujete?

3. bře 2025

Užívám dlouhodobě Lipozomální vitamin c 500mg 2x denně, takže 1000mg denně. Zinek 25mg, magnesium B6 500mg, laktobacily imunity, vitamin D 2000mg. Užíval jsem 2 balení po sobě arko defenses, nepomohlo mi. Teď jsem byl nedávno nemocný, co doporučujete na imunitu? Co vám pomohl? Děkuji

1pomnenka
3. bře 2025

Saunu a otužování, pravidelně a celoročně. Vitamíny, které tělo nespotřebuje, vyloučí močí, takže si jen vyrábíš drahou moč.

jolcap
3. bře 2025

přestat se cpát těmihle chemikáliemi a začít zdravě žít, hýbat se, otužovat se, tohle jsou jen vyhozený peníze za který může být kila zeleniny

lv
3. bře 2025

Hýbat se, C klidně ano, D teď v zimě taky, ale pohyb a strava je základ

felis
3. bře 2025

Me teda dost pomáhá i odpočinek a kvalitní spánek. Jakmile mam obojího dostatek, tak jsem zdravá.

kakba
3. bře 2025

Cela rodina jedeme saunu a zaroven otuzovani. Nepretapime, spime v zime, dostatek spanku, ovozel a pohyb.

aktakd
3. bře 2025

Imunita sídlí ve střevech, zaměřila bych se na stravu a ve velkým zařadila kefíry, kysané zelí, kombuchu, kimchi apod.

martina1317
3. bře 2025

@1pomnenka souhlas, sauna a otuzovani + ja beru cordyceps

dandaa
4. bře 2025

Otužování +sauna ,doma nepřetápět, často větrat, mít vyváženou stravu- kysané výrobky, přidat ryby ,zdravé tuky ,vlákninu. Dostatek pohybu- stačí i procházka každý den. Dostatek spánku, umět odpočívat. Z vitamínů beru po celý rok hořčík a v zimě déčko.