icon

Jak probíhá umrtvení při odstranění znaménka?

hanka_12345
19. črc 2025

Ahoj mam jit na kozni kde mi budou oddelavat znaminko. Prosim jak se to umrtvuje? mam uplnou ataku z toho umrtvovani😨 cim to delaji? jen to necim zmrazej nebo do toho pichaj??diky

gruyerre
19. črc 2025

@hanka_12345 Budou to dělat chirurgicky? Píchne se tam injekcí anestetikum

palja
19. črc 2025

@hanka_12345 když to budou vyřezávat, tak se většinou umrtvuje mesocainem, když to tam píchá, tak to dost štípe.
Mně odstraňovali 4 znaménka chirurgicky a ani jendo neumrtvil, prostě to jen vyřízl a nebolelo to, bylo to rychlé.
Pak jsem byla na chirurgii s velkým znamenkem na zádech, to mi umrtvil, vyřízl a pak ještě zašil dvěma stehy, ale byli fakt velké.

areh
19. črc 2025

Píchnou vedle anestetikum a pak nic necítíš. Klasicky to vyříznou a zašijí. 1-2 stehny, podle velikosti. Je to rychlovka.

reeeza
19. črc 2025

Mě odstraňovali znaménko na nose. Píchli mi hned vedle malou jehličku na umrtvení a odstranili laserově bez stehů. Zrovna na nose ta injekce nebyla příjemná ale vlastně to jen trochu šťípne. Taky nemám jehly absolutně v lás e a dala jsem to.

palja
19. črc 2025
@reeeza

Mě odstraňovali znaménko na nose. Píchli mi hned vedle malou jehličku na umrtvení a odstranili laserově bez stehů. Zrovna na nose ta injekce nebyla příjemná ale vlastně to jen trochu šťípne. Taky nemám jehly absolutně v lás e a dala jsem to.

@reeeza a dělali ti to na kožním?

klokanka31
19. črc 2025

@hanka_12345 Mně odstraňovali už spoustu znamínek, před Vánoci i nádor pod okem, tam jsem se umrtvení bála když tam je hodně blízko kost, ale píchli normálně injekci a dalo se to.

daasqua
19. črc 2025

Píchla mě akorát umrtvovací injekce, pak nebylo cítit vůbec nic, ani dotek. Ani potom to nebolelo, když se to probralo. Bylo to velmi rychlé.

alice180
19. črc 2025

Průběh stejně jako je tu už několikrát napsaný. Já měla velké, sedm stehů. Nebolelo to při tom ani potom, když to přicházelo k sobě ani hojení ani vyndávání stehů. Takže nebolelo vůbec nic. Jsem ráda, že jsem na odstranění šla a je to pryč.

reeeza
19. črc 2025
@palja

@reeeza a dělali ti to na kožním?

@palja na estetické klinice

hanka_12345
autor
20. črc 2025

bo snad to bude dobry. Nesnasim jehly a mam strach z toho umrtvovani. To ze to pak nebpli to uz mi je tak nejak jasny. Mam takovy vetsi na zadech,takova bambulka a bojim se ze se do toho skrabnu. Mam to primo pod preskou podpsenky. Obcas me to i boli kdyz treba usnu v podpsence, tak asi jak se to tam o sebe mele. Plus mi do toho firt hrabou decka takze musim ale mam hroznej strach

reeeza
21. črc 2025
@hanka_12345

bo snad to bude dobry. Nesnasim jehly a mam strach z toho umrtvovani. To ze to pak nebpli to uz mi je tak nejak jasny. Mam takovy vetsi na zadech,takova bambulka a bojim se ze se do toho skrabnu. Mam to primo pod preskou podpsenky. Obcas me to i boli kdyz treba usnu v podpsence, tak asi jak se to tam o sebe mele. Plus mi do toho firt hrabou decka takze musim ale mam hroznej strach

@hanka_12345 no tak buď zatneš zuby a vydržíš malou jehličku ( kterou navíc ani neuvidíš)...A nebo nechoď na odstranění, ale časem se do znaménka můžeš škrábnout atp a stejně by ses odstranění i jehličce nevyhnula 🤷‍♀️.
Já mám strach z jehel taky, ale jsem schopná to nějak vydržet. Ale chápu, že někdo jiný tím stra hem může být paralyzovaný. Co si vzít nějaký uklidňující prášek? Nebo někoho s sebou, kdo tam třeba půjde s tebou?