icon

Odstranění znamínka v 8. týdnu těhu

rihapa
5. led 2017

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Už 3. den mě svědí znamínko a ráda bych si ho nechala chirurgicky odstranit. Je malé, budu mít max 2 stehy, ale kvůli rodinné anamnése bych to nechtěla zanedbat. Myslíte, že bych na vyřezání mohla jít i když jsem na začátku těhotenství? Má s tím některá zkušenosti? Můj gynekolog má teď dovolenou,tak se pro jistotu ptám tady. Díky za rady 😀

kika_21
•
5. led 2017

No já myslím, že mohla, ale asi to chce se poradit také tam, kde by to dělali-tedy to odstranění. Není to celková narkóza-třeba ale řeknou počkat.Vždy je ideální podobné zákroky provést až po-oni by asi také řekli, jak moc to spěchá-to my neřekneme žádná tady.

kwal
•
5. led 2017

Ahoj, byla jsem na odstranění znamének v 16 tt, taky jsem se strachovala, aby to mimču nějak neublížilo, ale doktor mě uklidnil, že tak malá lokální anestezie se k mimču vubec nedostane. nakonec vše proběhlo bez problémů

rihapa
autor
•
5. led 2017

@kwal moc děkuji za uklidnění! hned se jdu objednat 🙂

lajla
•
5. led 2017

@rihapa ano muzete

mamka37
•
20. led 2017

u mě je to taky aktuální . ptala jsem se přímo gynekologa a ten mi rekl ze se to nedoporučuje, tak bych do toho nešla.

mmlenka
•
20. led 2017

Já byla na odstranění znaménka asi měsíc před porodem. Během těhotenství mi šíleně vyrostlo, tak muselo raději pryč.